05
oct.

Workshop de Wellness Prenatal

1380172_555820824473799_684508602_n-572x252
Wellness Prenatal pentru VIITOARE MAME
Programul se adreseaza femeilor care vor deveni mame si care vor sa-si onoreze cat mai deplin rolul determinant pe care il au in modelarea vietii copiiilor pe care ii asteapta si prin aceasta, in crearea viitorului nostru.
Responsabilitatea ce ne este oferita la pachet in acelasi timp cu darul de a aduce pe lume un copil, este uriasa. Constientizand si asumandu-ne aceasta responsabilitate, nu ramane decat sa ne mobilizam pentru a deveni CELE MAI BUNE MAME CARE PUTEM FI!
Antrenandu-te cu noi, veti reusi sa obtineti performante excelente in implinirea acestui obiectiv, veti descoperi si veti activa resurse interioare neutilizate inca, veti indeparta blocajele care va limiteaza si veti lua decizii care sunt in accord cu voi insiva.
De asemenea, veti elimina frica si emotiile contraproductive, reusind astfel sa va bucurati pe deplin de aceasta perioada minunata din viata voastra.
Antrenamentul este facilitat de dr. Gratiela Baias, coach & master Nlp, triplu certificat international, partener la Ella’s Center for Excellence (www.coachingforexcellence.ro).
Programul este format din patru workshop-uri, desfasurate pe parcursul a 2 luni de zile, la un interval de cate 2 saptamani intre ele, iar durata este de 2 ore/workshop. In cadrul acestora se vor efectua exercitii foarte eficiente, se vor utiliza cele mai avansate tehnici de coaching, iar dinamica si energia grupului vor fi directionate spre potentarea si maximizarea rezultatelor acestui proces.
Facilitator este dr. Gratiela Baias, specialist in programare neurolingvistica si coaching integrativ.