10
apr.

Regatul Intuitiei si Natura Fractalica a Universului, 16 mai 2019

De cand suntem copii incepem sa ne punem diverse intrebari despre lumea in care ne-am nascut. Uneori gasim raspunsuri, alteori sunt incomplete. Iar daca nu gasim nici unul, continuam sa cautam mai departe. Si daca suntem suficient de prezenti, atenti, observam ca viata ne ofera indicii prin diverse sincronicitati. Totul este interconectat.

INTUITIA este cheia ce deschide poarta dintre lumea vazuta si cea nevazuta, oferindu-ne acces la profunzimea cunoasterii care se afla in noi insine.

Energia unui atom este construita din acelasi tip de energie din care sunt create gandurile, convingerile, emotiile noastre. Materia doar ne apare ca fiind materie, dar cercetata detaliat cu ajutorul unor microscoape electronice, se dovedeste clar ca este formata doar din energie, afirma prof. dr. Ervin Laszlo, renumit savant filosof al sistemelor şi teoretician al evolutiei generale. In acest Univers nu există materie. – sustine si prof. dr. James L. Oschman, biofizician si expert în biologia celulei, de renume mondial. Tot ceea ce ne apare ca fiind fix sau dens, este de fapt energie condensată.

Cosmosul: o super-holograma. Conform fizicianul David Bohm, motivul pentru care particulele subatomice raman in contact unele cu celelalte, indiferent de distanta la care s-ar afla, nu se datoreaza unor proprietati misterioase ale acestora, ci pentru faptul ca separarea lor este doar o iluzie. El argumenteaza ca, la un anumit nivel profund al realitatii, asemenea particule nu sunt entitati individuale, ci “extensii”, imagini holografice ale sursei primordiale. Daca aparenta separare a particulelor subatomice este iluzorie, atunci, la un nivel mai profund al realitatii, toate lucrurile din Cosmos sunt interconectate in mod infinit.

Modelul holografic al universului ne ofera o vedere revolutionara a conexiunii intre lumea interioara si lumea exterioara. Conform acestui model, fiecare bucata din univers, indiferent de cum il ”taiem” felii, contine inteligenta intregului. Noi, ca fiinte individuale, nu suntem izolati si nu existam la intamplare.

Fiecare dintre noi este un microcosmos ce reflecta si contine macrocosmosul.

Fiecare dintre noi detine potentialul de a avea acces direct si imediat, prin experienta, practic la fiecare aspect al Cosmosului – extinzandu-ne capacitatile mult dincolo de ceea ce putem atinge cu simturile, spune cercetatorul constiintei, Stanislav Grof. Cu totii continem, inauntrul nostru, amprenta intregului univers.

Avem impresia ca dimineata cand deschidem ochii ne-am trezit, dar de fapt visam in continuare, numai ca intr-o alta forma.

Avem tendinta sa ii atribuim unui lucru, situatii exterioare putere, cand de fapt, noi suntem sursa care creeaza acel lucru sau situatie in viata noastra. Intelegem ca in vietile noastre atragem ceea ce suntem, nu ceea ce vrem mental.

Asa cum un curcubeu este un intreg cu diferite benzi de culoare, la fel si realitatea este un intreg format din diferite benzi de vibratie, frecventa. Aceste benzi de vibratie cu propria lor identitate, au fost numite dimensiuni. A treia dimensiune (3D) este cunoscuta pentru timp, spatiu, directie si alte elemente recognoscibile. Asadar, fiecare dimensiune are propriile sale caracteristici.

Noi suntem fiinte multidimensionale, avem corp fizic, corp emotional, corp mental si alte corpuri energetice care pot fi detectate stiintific cu diverse aparate sau percepute prin clarviziune, clarcunoastere, in stari de constiinta extinsa. Ceea ce se manifesta in corpul fizic ca si boala, afectiune sau ca blocaj intr-un domeniu al vietii, este rezultatul unui dezechilibru din corpurile energetice. Transformarea apare pe masura ce ne aducem campurile energetice in echilibru, armonie.

Meditatiile facilitate la ateliere vor fi pentru curatarea, eliberarea si transformarea, in acord cu Prezentele Sinelor noastre, aspectele mai inalt evoluate ale Constiintei noastre, a cat mai mult posibil din blocajele de la nivel emotional, mental, subconstient, celular. Atunci cand ne eliberam de ceea ce este discordant, ne deschidem spre a fi capabili sa integram mult mai profund activarile care urmeaza in a doua parte a meditatiilor.

Ce sunt activarile?
Prin activari se recunoaste faptul ca energiile formeaza deja o parte intrinseca a individului chiar daca acestea sunt in stare latenta, neconstientizate, uitate. Meditatiile cu activari trezesc codurile de evolutie din noi, esenta intelepciunii, compasiunii, geniul interior, inteligente multiple, clarsimturi, clarperceptii, etc. Tot ceea ce este potrivit pentru fiecare la momentul potrivit dezvoltarii sale. Primesti ceea ce esti pregatit sa primesti, iar aceasta te face sa fii pregatit pentru mai mult si mai mult si mai mult.

Meditatiile vor fi sub forma de povesti.
Vom avea ca invitati in meditatiile-povesti atat prieteni din taramul mineral, al plantelor, al zanelor, al animalelor, cat si prieteni stelari, multidimensionali, galactici, universali, cosmici si dincolo de toate acestea, dincolo de spatiu si timp, spre sursa intregii creatii, unde intuitia si imaginatia ne vor purta. Imaginatia nu inseamna ceva care nu are legatura cu realitatea, ci este despre a accesa mai mult din realitate.

” Imaginaţi-vă o lume în care oamenii nu mai au nevoie să mai vorbească atât de mult despre adevăr, pentru că fiecare îl trăieşte în orice clipă, în care nu mai vorbesc atât de mult despre iubire, pentru că ei sunt iubire, o lume în care compasiunea, libertatea şi frumuseţea interioară, intrinseci Fiinţei, se revarsă în Realitatea obisnuită prin fiecare respiraţie, prin fiecare gest, prin fiecare act. O lume în care identificarea cu rolurile noastre, cu ego-ul nostru, cu judecăţile, fricile şi emoţiile noastre se diluează, făcând loc bucuriei naturale a Fiinţei de a se experimenta pe Sine. Imaginaţi-vă o lume în care toţi oamenii care îşi doresc, cunosc adevărul din trăirea directă, în care nu mai căutăm iubirea şi respectul în exterior, pentru că noi înşine suntem acestea, în care nu mai căutăm libertatea, căci suntem libertatea însăşi şi toţi ceilalţi sunt.”

Energia curge acolo unde se duce atentia.

Marea majoritate traiesc in lumea mintii, urmandu-i cu fidelitate toate volutele si cascadoriile. Unii oameni au ales sa isi coboare mintea in inima. Sa foloseasca mintea ca pe un instrument prin care inima actioneaza. Sa treaca orice actiune prin filtrul iubirii. Prin iubire neintelegandu-se atasamentul fata de sau menajarea celuilalt, ci claritatea constiintei.

Tematicile atelierelor vor fi mereu diferite, dar interconectate.
Lasati-va surprinsi!

Bun regasit, Creatorilor de Realitati! Sa incepem! 🙂

⚛️ JOI, 16.05.2019, copii cu varstele 7 – 13 ani.
~ orele 16:30 – 17:30.
~ donatie recomandata pentru atelier: 50 lei (sau 40 lei pentru fiecare daca este vorba de frati, surori)
~ daca este un caz special, va rog sa mentionati cand trimiteti mesaj cu confirmarea participarii.

⚛️ VINERI, 17.05.2019, adolescenti cu varstele 14 – 18 ani.
~ orele 16:30 – 17:30.
~ donatie recomandata pentru atelier: 60 lei (sau 50 lei pentru fiecare daca este vorba de frati, surori).
~ daca este un caz special, va rog sa mentionati cand trimiteti mesaj cu confirmarea participarii.

Inscrierile se fac prin trimiterea unui mesaj pana cel tarziu in ziua de miercuri 15.05.2019, pe pagina:
📧 http://www.facebook.com/UmanitateUnitateCreatoriDeRealitati/
sau
📧 https://www.facebook.com/1MihaelaConstantin

Facilitator: Mihaela Constantin
Master Psihologie – Tehnici de comunicare si influenta sociala. Lucrare de disertatie: “Rolul concentrarii meditative in dezvoltarea inteligentei emotionale”
Formator acreditat A.N.C.
Consilier Vocational acreditat A.N.C.
Practician Theta Healing Advanced DNA acreditat THInK /Theta Healing Institute of Knowledge
https://www.thetahealing.com/theta-specialist-profile.html?id=176710
Profesor Basic Master New Paradigm Multi-Dimensional Transformation acreditat de School of Esoteric Sciences, afiliata cu British Complementary Medicine Association (BCMA)
https://www.bcma.co.uk/npmdt
https://www.new-paradigm-mdt.org/teachers/mihaela-constantin/