03
aug.

Workshop ‘Omul ca Design’ – Gregg Braden, 1 – 2 decembrie 2018, București

OMUL CA DESIGN!

DE LA EVOLUȚIA INCONȘTIENTĂ LA TRANSFORMAREA CONȘTIENTĂ

Cum ar fi să descoperim că, de fapt, suntem proiectați să trăim o viață extraordinară, mai lungă, că ne putem autovindeca, că intuiția noastră este profundă ? Că stările de conștiență deplină la care ajung călugării, șamanii, yoghinii și misticii, atât de greu de atins, odinioară, sunt, de fapt, experiențe ale vieții noastre de zi cu zi ? Cum ni s-ar modifica viața dacă am ști că suntem rezultatul unui design inteligent, nu produsul unui proces evolutiv inconștient ?

Nu mai e nevoie să ne punem întrebări de tipul „ce ar fi dacă?” Descoperiri recente din toate domeniile – de la evoluție și genetică până la științe noi precum neuro-cardiologia (legătura dintre creier și inimă) schimbă complet convingerile – formulate în decursul a 150 de ani – referitoare la noi înșine: de unde venim, ce capacități avem, care ne este potențialul. De la durata vieții și maniera în care îmbătrânim, până la capacitatea de a ne „simți” viitorul înainte ca acesta să se întâmple și de a ne acorda profund intuiția – unii cu ceilalți și toată viața, știința confirmă ceea ce am știut încă din copilărie: nu suntem ceea ce ni s-a spus că suntem, dimpotrivă, suntem mai mult decât ceea ce ne-am imaginat !

În acest program foarte bine ilustrat, Gregg împărtășește acele descoperiri și tehnici care sintetizează cel mai bine ideile ce demonstrează că suntem proiectați în mod inteligent să fim Oameni și „bobinați” să fim extraordinari! Acest program multi-senzorial este oportunitatea ta pentru:

 • A descoperi dovezile ce schimbă teoriile formulate în decurs de mai bine de 150 de ani, referitoare la originile omului și la rolul evoluției în viața sa.
 • A fi martor la descoperirile care ne catapultează dincolo de gândirea convențională în ce privește capacitățile noastre și la maniera în care le poți implementa în propria ta viață!
 • A descoperi acele aspecte din înțelepciunea antică și tribală – referitoare la relația cu universul interior și cu cel exterior – și care sunt acum dovedite prin cercetările științifice ale secolului XXI!
 • A învăța tehnici eficiente și simple pentru a:
  • Accesa stări profunde de conștiență
  • Crea stări avansate de vindecare emoțională și fizică
  • Reduce / preveni scurtarea zonei din ADN responsabilă cu degradarea generală, ceea ce duce la boală și îmbătrânire
  • Descoperi misterul și înțelesurile stărilor de supra-conștiență – greu de accesat dar extrem de puternice
  • Aplică aceste descoperiri în relațiile intime, personale, de afaceri, în decizii importante și pentru vindecarea dinspre înăuntru spre înafară.

Toate descoperirile care nu se mai potrivesc cu modul tradițional de gândire în ce ne privește – atât ca indivizi cât și în relația cu universul – nu mai pot fi ignorate. Avem nevoie să le conștientizăm pentru a ne rescrie istoria. Cheia: cu cât ne cunoaștem mai bine, cu atât suntem mai bine echipați pentru ceea ce ne oferă viața. Aceasta este ideea simplă ce stă la baza acestui nou program: Omul ca Design.

 Mai multe informații despre eveniment și despre înscriere găsiți AICI!

 Înscrierile se fac la Roxana Costache, tel. 0744.165.594.