03
apr.

Grup de Psihoterapie Transgenerațională ‘Călătoria Eroului’ cu Prof. Cristina Schmidt, 7 aprilie 2018

Călătoria  EROULUI – Un workshop despre rănile de familie și cum ajungem să le simțim prezența

  • Atunci când totul pare predestinat
  • Desenează-ți harta vieții, iar apoi propriul drum!
  • Ești cine vrei să fii!

Din prima clipă în care ajungem în această lume, cu fiecare privire ori vorbă care ni se adresează, cu toții aflăm cine suntem. De fapt, cine suntem pentru EI. Trăim adunând imagini despre noi și ajungem uneori într-un punct al vieții în care realizăm că vrem să știm mai mult, că suntem un suflet care caută să își răspundă singur la întrebarea “CINE SUNT EU?”.

Atunci începe călătoria de descoperire de sine. Eroul din noi pleacă la drum. Este un drum cu încercări, revelații, bucurii și tristeți, o lume în care aflăm că avem dreptul să decidem ce lăsăm în urmă și ce păstrăm din ceea ce am primit moștenire din partea familiei noastre.

CĂLĂTORIA EROULUI este o călătorie în timp, în istoria familiei, în prezentul pe care îl trăim,  dar și în viitorul nostru, în dorințele, planurile noastre. În călătorie, EROUL din noi află cum poate să se elibereze de blocaje, de amintiri, să își descopere puterea, resursele.

În călătoria ta, EROULE, vei trece prin nouă porți de cunoaștere!

Ești pregătit?

Mai multe informații despre ce veți experimenta și ce veți afla participând la workshop, aflați Aici.

Workshop-ul va fi facilitat de către Cristina Schmidt, Profesor Asociat la Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea București.

Intervalul orar de desfășurare: 9.30 – 17.30
Onorariu: 350 lei