28
mart.

Curs de Merkaba – Trezirea Inimii Iluminate (School of Remembering) cu Adrian Constantinescu

Workshopul Trezirea Inimii Iluminate,  fondat de Drunvalo Melchizedek cu mai bine de un deceniu în urmă, rămâne mai ales în zilele noastre un curs de referință la nivel mondial. Este unul dintre acele de cursuri de dezvoltare personală care merită făcut măcar o dată datorită transformărilor profunde și pe temen lung pe care le magnetizează.

Din perspectiva prof. Adrian Constantinescu, după aproape 10 ani de predare a acestui atelier spiritual cunoscut mai ales pentru reactivarea câmpului de lumină uman Merkaba dar și a altor structuri subtile, cea mai importantă achiziție de pe urma sa este deprinderea de a trăi în inimă. Din păcate, fața actuală a civilizației umane, schimonosită de lupte pentru putere, este o consecință a necunoașterii și neaplicării acestui mod de viață și a principiilor universale care îi stau la bază.

Trezirea Inimii Iluminate este unul dintre cursurile clasice ale spiritualității contemporane care, de mai bine de două decenii, a făcut neîntrerupt înconjurul lumii, trezind zeci de mii de conștiințe. Plămădit în cadrul Școlii Reamintirii de către Drunvalo Melchizedek, fondatorul școlii și autorul prestigioasei lucrări de geometrie sacră “Floarea  Vieții”, acest curs a rămas de-a lungul anilor una dintre cărămizile fundamentale ale cunoașterii îmbrățișate de cei dedicați creșterii spirituale. Cu un istoric bogat și transformări multiple prin care a trecut, workshop-ul de trezire a inimii continuă să fie și astăzi înaintea timpului său. Mai este cunoscut, popular, drept “cursul de Merkaba”, deoarece  principala temă de cunoaștere și finalitatea procesului vizează reactivarea corpului de lumină uman, prezent în multe tradiții străvechi sub numele de Merkaba. Dincolo de părțile tehnice și teoretice, valoarea practică a cursului constă în capacitatea sa de a ne învăța cum să trăim în inimă și cum să fructificăm energiile ei creatoare.

Micul Spațiu al Inimii este un portal către sursa creației, iar a trăi în afara sa menține omul la periferia unei vieți împlinite, aliniate geniului nativ și misiunii personale. Culturi indigene ale lumii, mai puțin dezvoltate tehnologic, dar mai evoluate din punct de vedere spiritual, cunosc puterea acestui portal și din acest motiv acordă o importanță majoră preocupării de a trăi în inimă. Acest lucru ajută indivizii să-și mențină un nivel vibrațional ridicat, să depășească condiționările ego-ului și să rămână conectați la conștiința planetară colectivă. Numai din perspectiva serviciului oferit întregului o creație poate fi validată și apreciată și, în consecință, un destin să fie simțit ca împlinitor. În noile energii ale Gaiei acest lucru a ajuns evident pentru cei aflați în curs de trezire și în însuși ADN-ul uman are  loc un proces de scindare, de cernere a “grâului de neghină”. Pur și simplu, supraviețuirea mecanismelor sociale competitive, exclusiviste și bazate pe frică, nu mai sunt sustenabile și orice vehicul care continuă să mențină aceste principii decadente este sortit perimării.

În cadrul acestui curs, putem să ne bucurăm în prezent de o iniţiere care în vechime era rezervată doar unui grup restrâns de aleşi. În ritmul actual de evoluţie a energiilor planetare, când creșterea nivelului de conștiință a ajuns să fie vitală pentru supraviețuirea rasei umane, această cunoaștere a devenit disponibilă publicului larg. A trăi în inimă și a ne reconecta cu natura și întregul a devenit un imperativ. Totodată, reactivarea câmpului de lumină Merkaba este un proces delicat și cu ghidaje precise. În acest scop, Drunvalo a primit de la inițiați și tradițiile autentice tehnicile practice necesare, puse cu măiestrie laolaltă.

“Ați avut întotdeauna acest loc în interiorul inimii voastre şi el încă se găseşte acolo, acum. Acest spaţiu a existat chiar dinaintea creaţiei şi va exista şi după ce ultima stea îşi va trimite lumina strălucitoare în univers. În timpul nopţii, atunci când pătrundeţi în vis, vă părăsiţi mintea şi intraţi în Spaţiul Sacru din interiorul inimii. Vă aduceţi aminte – sau vă reamintiţi doar visul?”   (Drunvalo Melchizedek – Spaţiul Sacru al Inimii)

Workshop-ul „TREZIREA INIMII ILUMINATE” este o experienţă transformatoare vie. Paşii esenţiali care jalonează întregul proces  sunt:

– Reamintirea a cine suntem cu adevărat, dincolo de eticheta ego-ului;

– Înţelegerea procesului ascensiunii;

– Recunoaşterea structurilor corpului de lumină ca aspecte ale Universului Holografic;

– Vindecarea traumelor emoţionale şi recunoaşterea tiparelor limitative;

– Incursiune în Spaţiul Sacru al Inimii şi în Micul Spaţiu;

– Reconectarea inimii cu creierul;

– Activarea Razelor de Lumină, a  celui de-al Treilea Ochi şi a Haloului Uman;

– Înţelegerea procesului creaţiei din inimă şi experimentarea lui;

– Activarea corpului de lumina Mer-Ka-Ba.

Pentru înscrieri, vă rog să vă adresați la adresa de e-mail adrian.constantinescu67@yahoo.com sau la tel. nr. 0733245271.

Vă așteptăm cu drag!