Creează-ți relațiile dorite prin Psihologia Spațiului Mental – Dr. Grațiela Baiaș
Reedităm, de multe ori, destinul unor membri ai familiei noastre, ale căror tipare emoționale și de gândire ne-au fost transmise intergenerațional sau chiar, transgenerațional. Cercetările au arătat ca acestea se pot transmite pe parcursul a cel puțin 4 generații, predominant pe linie maternă.
Lucrul cu panorama familială din copilărie s-a dovedit a fi una dintre cele mai eficiente și elegante abordări pentru realizarea armonizării relațiilor cu persoanele cele mai importante din viața noastră și pentru crearea liniei de destin dorite.
Prin folosirea tehnicilor de Psihologie a Spațiului Mental și metodei Panoramei Familiale, oamenii pot să exploreze configurația spațială a familiilor, să își identifice tiparele inconștiente de relaționare defectuoasă cu persoanele cele mai importante din viața lor și să le schimbe.
„Poziția/locația definește relația” spune dr. Lucas Derks, psiholog și cercetător olandez care a obținut titlul de câștigător la categoria ‘Cercetare’ în cadrul „NLP Awards” 2019, pentru această metodă și pentru toată activitatea sa în domeniul psihologiei Spațiului Mental. Nimic nu influențează mai mult o relație decât o schimbare a poziției în spațiului mental al persoanei care explorează relația. Aceasta influențează felul în care el/ea percepe cealaltă persoană, mai ales, ceea ce simte pentru aceasta. Schimbându-și poziția în spațiul mental, își schimbă percepția și emoția simțită față de celălalt.
Aceste schimbări se vor reflecta de îndată în câmpul său energo-informațional și vor fi percepute și de cealaltă persoană implicată în relație, chiar dacă aceasta nu este prezentă. Aici este important de menționat avantajul pe care îl prezintă lucrul cu această metodă față de cea a Constelației Familiale, reprezentat de faptul că, în cazul Panoramei Familiale, conținutul clientului nu este afectat de interpretarea altor persoane, așa cum se întâmplă în cazul constelațiilor.
Sesiunile de vindecare a arborelui genealogic se pot desfășura atât în format individual, cât și de grup, atât în mediul fizic, cât și în mediul online.
Facilitator este dr. Grațiela Baiaș, medic și psihoterapeut, ambasador Mental Space Psychology pentru România. Mai multe informații despre profilul ei, aflați aici: http://ellascenter.ro/despre-noi.
Pentru informații suplimentare și programări, vă rugăm să sunați la tel. 0722.274.111 sau să trimiteți un email cu solicitarea dvs. la adresa office@ellascenter.ro.