30
aug.

Reprogramarea Subconștientului – Dr. Grațiela Baiaș, 15 septembrie 2019

 

În majoritatea cazurilor de îmbolnăvire, pentru a reveni la starea de sănătate și a preveni recidiva bolilor, în completarea tratamentului alopat, este necesară tratarea cauzei emoționale ce a declanșat apariția bolii, precum și schimbarea tiparelor de gândire care o întrețin. Practic este necesară vindecarea tuturor celor 3 corpuri: fizic, mental și emoțional.

Altminteri, deși terapia medicamentoasă și / sau tratamentul chirurgical au avut succes, boala poate reveni în aceeași formă sau în altă formă/localizare, deoarece cauza fundamentală a îmbolnăvirii nu a fost rezolvată.

Cauzele emoționale ale bolilor pot fi tratate astăzi prin tehnici de imagerie mentală, programare neurolingvistică, hipnoterapie și meditație, cu foarte mare succes.

Toate aceste terapii nu înlocuiesc tratamentul medicamentos sau chirurgical și nu este recomandată întreruperea tratamentului alopat recomandat de medicul specialist, ci completarea acestuia cu metode și tehnici de vindecare emoțională.

Workshop-ul Transformațional ‘Reprogramează-ți Subconștientul pentru Sănătate’, facilitat de dr. Grațiela Baiaș, specialist în programare neurolingvstică și psihotehnici energoinformaționale, vă oferă oportunitatea efectuării unor exerciții și tehnici specifice de reprogramare neurolingvistică, rezoluție holografică și meditație, prin care schimbați la nivelul memoriei celulare informația cauzată de traume.

Acest eveniment este un workshop transformațional, în care se lucrează atât în grup, cât și individual, prin care găsiți și schimbați acele emoții reprimate, înscrise în memoria celulară, emoții care stau la baza declanșării stării de boală, catalizând astfel procesul de însănătoșire al organismului dvs.

Testimoniale participanți

„Cu o rară finețe psihologică, provenită atât din propria formare, cât și din intuiție, Grațiela reușește cu grijă și cu delicatețe să atingă cele mai sensibile puncte și să te facă să ajungi la cele mai vechi emoții și trăiri. Am fost impresionată de tehnicile de meditație, care, am simtit eu, m-au ajutat foarte mult pe mine. Deschiderea, profunzimea, varietatea subiectelor și aspectelor prezentate m-au făcut să mă înțeleg mai bine și să descopar noi aspecte ale personalității mele.”

„Tehnicile practicate la workshop, din punctul meu de vedere, așa cum am simțit chiar în procesul aplicării lor (în cadrul workshop-ului) au avut efect, pe loc, înlăturându-mi o durere ce ținea de două săptămâni.”

„Acest workshop mi-a oferit foarte multe informații prețioase despre autovindecare și despre cum putem să scoatem convingerile limitative din subconștient cu ajutorul tehnicilor de meditație. Cât despre doamna Grațiela Baiaș pot spune că este o adevărată profesionistă și un om cu înalte valori morale.”

Detalii organizatorice workshop

Data: 15 septembrie 2019

Program:

9:00 – 16:00

Taxa de participare este 240 lei / participant.

Locația: București, Ella’s Center for Excellence

Înscrierea se face prin completarea formularului de înscriere pe care-l găsiți AICI, iar confirmarea rezervării locului se face după achitarea taxei de participare.

Datele pentru efectuarea plății vă vor fi transmise ulterior completării formularului de înscriere.

Pentru că numărul de locuri este limitat de capacitatea sălii, rezervarea acestora se face în ordinea efectuării plății.

Tel informații suplimentare: 0722.274.111.

Vă mulțumim!