Despre noi

Ellas Center > Despre noi

Grațiela Baiaș este fondatoarea Ella Center for Wellbeing și în cadrul centrului desfășoară workshop-uri și sesiuni individuale de psihoterapie integrativă și coaching, wellness și managementul stresului , în care îmbină în mod armonios și  eficient tehnologii ultramoderne din domeniul neuroștiinței, psihoterapiei și inteligenței emoționale.

Ea este licențiată a Facultății de Medicină Generală ‘Carol Davila’ din București și Școlii de Psihoterapie Integrativă ‘Richard Erskine’, certificată internațional în Programare Neuro – Lingvistică și Professional Coaching de The Society of NLP – USA, The International Association for NLP – Elvetia și The International Association of NLP Institutes – Germania. Grațiela are, de asemenea, studii in nutriție, bioenergie și psihotehnologii moderne.

Carleta Tiba a absolvit Facultatea de Medicină și a explorat lumea afacerilor, a corporațiilor internaționale. A explorat modalități de vindecare numeroase, căi spirituale, meditații. A întâlnit învățători spirituali din toate colțurile lumii. A știut întotdeauna ca viața este mai mult decât pare să fie. Toate aceste explorări au condus-o pas cu pas spre descoperirea bucuriei de a trăi și la dorința de a contribui la crearea unei lumi noi, diferite de ce este acum… o lume a posibilităților infinite… și mult dincolo de orice poate fi definit de către minte. Carleta a descoperit Access Consciousness® acum câțiva ani, in San Francisco, unde locuia în acea perioadă. A urmat toate clasele care există în Access Consciousness, de nenumarate ori, inclusiv cele mai avansate clase, precum 7 days events in Costa Rica, clasa de Beyonds în Australia și clasele avansate de Body Work. Fiecare clasă în parte a adus o noua deschidere și o nouă perspectivă despre ce e posibil să fii. Începând cu anul 2013, Carleta a început să facă disponibile clasele și instrumentele Access Consciousness și în România. Una dintre abilitățile pe care le are este aceea de a crea un spațiu care permite claritate, eliberarea limitărilor, accesarea posibilităților infinite. În aceste condiții, alegerile devin clare și dipsonibile, iar participanții pot vedea cum se limitează și ce alte alegeri sunt disponibile.

Adrian_300Adrian Constantinescu este profesor acreditat internațional în sistemele de cunoaștere OFT (Original Feeling Touch – Andrew Fretwell), Cheile Genelor, Respirație Conștientă și cel al școlii School of Remembering (Drunvalo Melchizedek), . Original Feeling Touch (Atingerea Senzaţiei Originare) este una dintre cele mai noi şi mai puternice practici terapeutice pentru vindecare emoţională. Cheile Genelor ne jalonează drumul evoluţiei, prin generarea hărţii profilului hologenetic, bazat pe locul şi timpul naşterii punându-ne la dispoziţie adevărate “semne de circulaţie” ale menirii noastre. Respirația Conștientă aduce beneficii esențiale precum gestionarea durerii în momentele unor crize acute, redresarea dezechilibrelor energetice concentrate asupra unor organe și creşterea generală a nivelului de sănătate.

Manuel_300Manuel Christian Maurer facilitează şedințe individuale și workshop-uri de Dezvoltare Personală – Spirituală, Integrarea Umbrei Sinelui, Constelaţii familiale și sistemice, face Channeling Conştient şi Citirea Sufletului (soulreading), în limbile germană și română.
Efectele lucrului cu sine sunt: extinderea conştiinţei și o mai mare conştienţă, extinderea corpului emoțional, evitarea somatizării blocajelor energetice şi claritate în Viață.
Consideră că evoluţia noastră nu se va termina niciodată. Din cauza asta autodescoperirea nu s-a terminat nici pentru el, chiar dacă și-a asumat rolul de “învăţător”. Aşa că este în continuare angajat personal într-un proces de transformare de Sine, participând la cursurile și seminariile transformative oferite de Vywamus Zentrum Berlin și Fundația Vywamus.
Absolvent de studii universitare de actorie și canto în Viena, s-a “recalificat” în Germania ca psihoterapeut, având competenţe diverse printre care hipnoză clasică şi constelaţii sistemice. Pe terapii complementare este acreditat să practice Medicina Biomagnetică a Dr. Isaac Goiz Duran.
Are o experiență practică de mai bine de 10 ani (din 2004). În România a venit cu primul workshop în 2007, iar de atunci este prezent și disponibil pentru cei care îi solicită serviciile şi susţinerea.

cami_png_300   Camelia Ștefan este Coach Nlp certificat ICI, are o experiență de peste 15 ani în Management turistic, ticketing și operațional în cele mai mari agenții din România. Și-a început propriul proces de transformare cu 14 ani în urmă, și are peste 700 de ore de formare cu Traineri recunoscuți în România și internațional. Prin sesiunile de coaching ajută persoane și grupuri să își transforme provocările în oportunități, să își recapete puterea personală pentru a se canaliza în direcția dorită. Având o natură empatică și profund intuitivă sesiunile ei au la bază un raport profund cu ceilalți. Abordarea pe care o folosește în sesiuni este o combinație unică de instrumente puternice de transformare: Coaching Nlp, Terapia Resurselor, Terapia “ Panorama Familiei”, meditație și channeling. Este pasionată de inteligența spirituală, de potențialul uman, iar subiectul Conștiinței este “copilul” pe care îl crește de mulți ani având o natură intuitivă, orientată spre abstract și sisteme. Sesiunile ei au la bază abordarea integrativă – totul a pornit logic și firesc fascinată fiind de procesul de individuare Jungian , proces pe care l-a aprofundat studiind filozofia lui Ken Wilber și alți consacrați în domeniu.