23
mai

Weekend de Constelații Roata Vieții, cu Sarani Anișoara Cismașu, 26 -27 mai 2018

În constelațiile pe care le face, Sarani Anișoara Cismașu, pune în scenă evoluția sistemului numit ființă umană, din momentul nașterii si până în momentul prezent. Atât din punct de vedere al integrării aspectelor trecutului (nou-născut, copil, adolescent, adult) cât și al integrării corpurilor fizic, emoțional, mental, spiritual. Aduce o abordare nouă în care folosește detalii specifice învățăturii Cheile Genelor.

În primii șapte ani de viata, sufletul, conștiința care vine la întrupare, interpretează mediul în care se afla si experiențele prin imagini. Corpul emoțional se dezvolta intre 7-14 ani, corpul mental se maturizează între 14-21 ani.

Atunci când face citiri de profile hologenetice (Cheile Genelor), îi place să dea ca exemplu oamenilor, un aspect din viata și realitatea unui stup de albine. Deși fiecare din albinele care se nasc în stup are atribuții diferite și o albină lucrătoare arată diferit de o albină paznic de exemplu, nimeni nu-i spune albinei lucrătoare ca este albină lucrătoare sau albinei paznic că este albină paznic și ce au de făcut în legătura cu asta sau cum să facă. Ele se nasc conectate la scopul lor și totul funcționează armonios și prosper în colectivitatea lor tocmai pentru că fiecare dintre ele știe de la început cine este și ce are de făcut.

Si noi oamenii venim aici cu un scop bine definit. Pe măsura ce creștem însă, mediul în care creștem ne alterează conștiința, intervine brutal și ne condiționează conform culturii în care ne naștem și perspectivelor celor care ne cresc. Astfel că până la vârsta maturității ne pierdem aproape total conexiunea cu ființa noastră interioară și cine suntem cu adevărat.

Imaginile trecutului ne țin blocată conștiința în povesti și atitudini care nu ne servesc.

„Sanskare” – Amintiri biogenetice transmise de-a lungul tuturor genealogiilor ancestrale. Astfel de memorii sunt mult mai mult decât simple amintiri stocate la nivelul minții – ele sunt încărcături de energie cinetică care dau naștere tiparelor tale comportamentale, credințelor și perspectivei tale generale.” (Glosar Cheile Genelor)

Constelațiile Roata Vieții, printr-un format inspirat din învățătura lui Wilfried Nelles si adaptat la învățătura Cheile Genelor, îti oferă oportunitatea de a vedea care este relația ta în momentul prezent, cu trecutul tău. Îți arată cum vibrează în interiorul tău acum sufletul care a venit la întrupare, copilul și adolescentul, și cu ce atitudine și convingeri primește viata din fiecare moment adultul.

Îți oferă oportunitatea să te reconectezi cu partea ta cea mai profundă, cea mai pură, partea care conține scopul vietii tale, sufletul tău. Si să vezi cât anume din talentul sufletului, vitalitatea, extuziasmul si viziunea lui pentru tine și viată fac parte din cine ești tu acum.

Constelațiile Roata Vieții îți oferă posibilitatea să te întâlnești tu cu tine dincolo de ideile sau convingerile altcuiva. Să vezi adevărul așa cum există el acum în tine și nu așa cum îți imaginezi c-ar putea fi. Ele îți oferă posibilitatea unei schimbări reale.

Fără să aduci în lumină un blocaj, nu ai cum să treci dincolo de el, fără să aduci în lumină o credință, nu ai cum să o schimbi.

În timpul unei constelații, învățăm să ne conectam cu părți din noi care dețin centrele emoționale ale convingerilor noastre de bază în moduri care să ne catalizeze creșterea și evoluția dincolo de ele.
Barierele care ne împiedică să avem viata pe care ne-o dorim există în interiorul nostru. Ele sunt vechi povești personale, de familie sau colective. Constelațiile Roata Vieții te sprijină să ieși din aceste povești.

Când: 26-27 Mai, între orele 10.00 – 18.00

Contribuție pentru participare la ambele zile:
– 160 Lei persoana care își lucrează constelația personală;
– 70 Lei participant fără constelație personală – posibil participant activ în constelațiile celorlalți;

Pentru înscrieri scrieți un mesaj la steauasufletului@gmail.com.

Facilitator: Sarani Anisoara Cismasu
https://www.saranianisoara.ro/pages/about-us

Mărturii:
„Va multumesc tuturor pentru magia zilelor petrecute impreuna. Am inceput, gratie acestei experiente, sa am si mai multa incredere in inteligenta acestui camp care ne uneste pe toti si care comunica neincetat cu noi prin semne, simboluri,atitudini umane. E fascinant procesul prin care campul se exprima prin intermediul starilor si trairilor umane atunci cand cei implicati devin receptori si emitatori.Totul se potriveste cu totul dincolo de vre-un proces mental si chiar dincolo de cuvinte pentru ca, de fapt, nu exista nici un fel de separare. Va multumesc pentru autenticitatea, deschiderea si curajul de a va recunoaste ranile care sunt ale noastre, ale tuturor. Multumesc Anisoara, multumesc Celeste pentru gratia, gingasia, tactul si inspiratia cu care ati condus acesta pasire prin noi insene.” Anca

„Am mai participat si in trecut la constelatii de acest tip facute de Jan si Anisoara, insa acestea facute cu grupul Calea Adevarului mi s-au parut cele mai puternice si revelatoare. M-am regasit in toate constelatiile si fiecare a avut un mesaj puternic pentru mine. Imi doream sa imi lucrez propria constalatie insa lasand la o parte dorinta mentala, simt ca odata cu fiecare persoana care si-a facut constelatia mi-am lucrat si eu cate un aspect profund al meu.
In urma constelatiilor, pentru prima data dupa mult timp, m-am simtit motivata sa fac schimbari in viata mea si chiar le-am facut. Am inteles multe lucruri despre mine si despre experientele din viata mea, de ce sunt asa cum sunt, de ce fac ceea ce fac, ce pot face pentru a arata lumii mai mult din ceea ce sunt.
Valoroase sunt cu adevarat acele terapii, cursuri, workshopuri in uma carora ceva in viata ta se schimba cu adevarat. Simt ca viata mea chiar s-a schimbat dupa acest workshop.
Multumesc mult Anisoara si Celeste!

Ca si o confirmare, duminica in timp ce noi lucram acele constelatii puternice cu parintii, in casa mea a inceput sa curga puternic centrala termica. Din fericire si deloc coincidenta, mama s-a nimerit sa fie la mine, l-a chemat si pe tata si impreuna au scos ligheane de apa murdara din centrala prevenind inundarea, dupa care aceasta si-a revenit miraculos si a continuat sa functioneze perfect.”
Anna

„Bună ziua.Mulțumesc pentru darul care esti in viata mea! Desi lucrez de ani buni cu mine însămi si cu alte persoane, si am avut multe conștientizări si anihilări de programe in ființa mea, am rămas profund impresionată de Constelația familială, metoda pe care nu am mai făcut-o pana acum. M-a impresionat nu atât informația, pe care o știam ,am mai lucrat pe echilibrarea sufletului meu, cât cantitatea de energie din campul de suferință, care s-a dislocat. Parca mi s-a luat toată povara de pe mine! Ceea ce este fabulos! Aveam dureri in corp, pe care mi le decodasem, știam cu ce să le asociez, la care lucram cu corpul albastru de vindecare, ( si mergea, încet dar sigur), si care, in urma Constelației au dispărut! De atunci nu le mai am!” Gabriela

„Este a treia oară cand particip la o întâlnire „live” cu Anișoara și grupul care se adună în jurul ei. De fiecare dată, aceste întâlniri apar atunci când am o „problemă” pe care mintea nu realizează că o am și găsesc „soluția” fără să o caut, evident :). Dar, de fiecare dată mai fac un pas către ceea ce sînt, descopăr încă un aspect al creatorului din mine. Si, uimitor pentru mine, fără a interacționa prea mult fizic cu ea sau cu ceilalți, fără a rosti prea multe întrebări, primesc răspunsurile pe care nu le căutam rațional, dar de care, constat de fiecare dată, am mare nevoie. Nu știu dacă pentru cineva are sens ce scriu, pentru mine este o împlinire pe care nu știu să o descriu în cuvinte. Întâlnirea de duminică mi-a arătat încă o data că sînt parte a unui întreg și, că, tot ceea ce am de făcut este să „curgem” împreuna. Mulțumesc :)” Lucica

” Intalnirea de zilele acestea am simtit-o o ca o curgere si aliniere cu Adevarul sufletului. In timpul constelatiei am simtit nu as fi putut contrazice nimic din toate cuvintele care curgeau de la Anisoara si as fi ascultat acele cuvinte la nesfarsit. Personal ma invatau sa dau atentie pentru prima oara dorintei sufletului meu si nu mintii in care am fost angrenata atatia ani. Am invatat ca sufletul este baza intregii noastre vietii si ca o constelatie este o metoda perfecta pentru aflarea adevarului despre tine. Participarea de pe ,,margine ,, este palpitanta pentru ca identifici probleme cu care rezonezi si in celelelte persoane ., dar sa fii tu cel caruia i se face constelatia te lasa fara cuvinte. Asocierea cu tarotul este perfecta , acesta intregeste tabloul a ceea ce este necesar sa aflam despre noi . Si ce este mai important pentru mine, este ca dupa toate trairile avute …se deschid inimi ..care vor deschide alte inimi …catre o lume pe care o visez demult. va imbratisez si va iubesc !!! Multumesc pentru impartasirea darurillor voastre Anisoara si Celeste !” Cornelia

„Azi dimineata cînd m-am trezit imi venea sa plîng. As fi stat în pat si as fi plîns. Pentru ca trebuia sa plec la drum lung, pina in Ţara Beiusului, nu mi-am permis să fac asta. Pe drum însă am avut cîteva reprize puternice de plîns. Nu stiam motivul exact, doar observam. În aceste două zile la constelatii, n-am plîns. Acum însă era ceva de neoprit. Şi nici nu era nimeni sa imi dea servetel.
M-am dus cu gîndul în copilărie si mi-am amintit că aveam episoade cînd plîngeam fara motiv, cel puţin aşa îmi povesteau, ca n-am motiv, iar mama m-a dus chiar la pediatru. Raspunsul a fost ca am prea multa energie şi am nevoie sa o descarc cumva. Astăzi, pe drum, am stat şi am observat şi ce mi-a venit ca răspuns a fost nevoia de acceptare. Chiar şi aici, pe acest grup, pînă nu v-am cunoscut şi nu m-am simtit acceptată, nu am putut scrie. M-am dus deci în copilărie şi am văzut fetita care se juca şi am rugat-o sa dea drumul la orice ar fi blocat acolo si i-am spus că este in siguranta. Şi am mai rugat-o sa vina cu feminitatea ei in prezent, ca era foarte feminină şi îi plăceau mult rochiţele.
Nu am avut propria constelatie acum, nu am simtit sa o fac, nu stiu sa spun acum de ce. Am avut roluri în două constelatii şi cumva, daca ar fi sa caut asemanare, as găsi cu ce trăiesc acum, in sensul că accesez o lume fantastică şi asta ma face sa ma intreb daca este in regula sau doar bat cîmpii? Asa ca las sa continue procesul, pentru ca, după cum observ, chiar dacă n-am avut propria constelatie, ceva s-a miscat in interior, s-a miscat puternic şi vrea sa iasa. Şi probabil se vor mai întîmpla lucruri în următoarele zile. Acum sînt bine, am ajuns la Beius şi starea de plîns s-a dus, chiar de cînd am vorbit cu fetita. Oricum, cu primul prilej, am sa cer sa fac propria constelatie, iar cu tarotul, abia astept citirea. Va multumesc tuturor, am fost martora la adevărate minuni care s-au produs acolo, şi mă simt onorată. Multumesc Sarani Anisoara Cismasu, multumesc Celeste K. Godwin ! ❤🙏❤” Daniela

„Acest weekend a fost cumva un travaliu special pentru că era despre mine şi relaţia mea cu energia masculină experimentată prin tata. Pot spune ca ma nasc acum pe mine…şi doare la nivel de celulă, pentru că toată viaţa am fugit în alte sfere pentru a nu simţi durere pe fizic. Nici durerile naşterii Ioanei nu le-am simţit aşa cum le simt acum. Toate experienţele voastre au trecut şi prin mine şi au ajutat să mă ancorez în….carnea aceasta roşie şi dureroasă. Ieri scriam un roman în parc despre câte am văzut şi simţit dar azi trăiesc durerea. Şi mă bucur pentru asta! Mulţumesc!” Cristina

„Dragele mele, au trecut ceva zile si e momentul! Este ziua mea despre Intentie, Esenta Actiunii si Desprinere! sa fie ceva tangent cu Poarta 2 si 23?!!! 🙂 sunt bucuroasa ca traiesc aceste experiente si intalnirea cu voi a subliniat inca o data ca sunt pe drumul potrivit! Am fost prima data parte intr-o Constelatie. Am incercat sa nu fac scenarii inainte. Am asteptat exact cum zice Lucica „sa curg” impreuna cu voi spre „ceva”, nu stiam ce! Constelatia mea (fiind prima!) am trait-o ca pe o joaca, recunosc putin rusinata… !…acum spun ca este magic ce s-a petrecut acolo! Eliberarea fizica am simtit-o/constientizat-o inainte de marea dulce eliberare sufleteasca iar urmele fizice (sub/pe pielea mea! :D) se vad si acum in anume puncte de legatura pe traseele meridianelor IG si Plaman, care spun despre curatare si reglare!!! Am lasat acolo multe…si VA MULTUMESC!… Stiam ca e important sa ma Ascult, stiam ca Sunt aici sub pielea mea dar acum chiar ma simt! Duminica dimineta m-am trezit fara „prietena” mea – o durere lombara stg- si Sarani Anisoara Cismasu e „vinovata” de asta! o primise cu iubire pentru a ma elibera eu! Te iubesc Anisoara, asta simt sa spun acum. E momentul meu de a alege sa exprim cat pot de clar ce simt sau…sa experimentez melancolia data de faptul ca nu as putea-o face clar!….revenind,…am plecat de la intalnire in criza de timp, fara baterie la telefon si fara sa stiu cu cine voi merge…stiam doar ca la trei fara zece trebiue sa fiu la Cora-Lujerului!…totul a mers legat: taxi!- trafic lejer!-un domn care ma ajutat cu telefonul!, pe drumul catre casa am dormit!!!! a plouat torential iar eu am dormit de la iesirea din Bucuresti pana aproape de Slatina! cred ca am vazut pe parcurs vreo doua fulgere dar jur ca parca nu eram acolo!…De cand ne-am despartit parca dansez! ma legan si parca plutesc! imi amintesc ce-si dorea sufletelul meu!(inca nu m-am inscris la un curs de dans! :D) imi amintesc si doi-ul de spade! ce spune ca sunt probleme nerezolvate, carora neputand sa le faci fata, le ignori! dar si sasele ce vine cu echilibrul restabilit! E timp de actiune, putere de schimbare!…multumesc Celeste K. Godwin! Cred cu tarie ca fiecare avem drumul/misiunea/lectiile si ca Dumnezeu ne ajuta sa ne descifram daca intelegem ca nu noi!!! Eu tot mereu am simtit nevoia de siguranta din afara, contempland acum profilul meu incep sa inteleg!, nu intamplator de doua ori am avut bucuria de a reprezenta mentalul in constelatii,Nu?..Acum fac fiecare pas cu increderea ca, abandonata Sinelui meu, ajung exact unde e locul meu-fac un efort usor sa nu folosesc „trebuie”!…va imbratisez cu iubire si lumina, ca Soarele ce inconjoara Lumea!…sa avem zile minunate!” Iustina