10
feb.

Program de Wellness Prenatal cu Dr. Grațiela Baiaș, 20.02.2019 – 20.03.2019

Vrei să scapi de „frica de durere la naștere” sau să-ți programezi încă de pe acum copilul pentru succes?

Dacă urmează să devii mămică și ești cuprinsă de temerile legate de naștere și de responsabilitatea ce îți revine încă de pe acum în modelarea vieții copilului pe care îl aștepți, atunci acest program poate fi o alegere înțeleaptă pentru tine.

Poate că ești preocupată în privința deciziilor legate de stilul de viață abordat în aceasta perioadă, poate ca nu ești hotărâtă în ceea ce privește modalitatea de naștere pe care să o alegi sau ai temeri legate de durerile la naștere, în cazul în care te-ai decis deja pentru varianta naturală. Sau poate te simți vinovată că ai optat pentru cezariană, decizie respinsă tacit de cei apropiați ție și a căror părere contează pentru tine.

Pe de altă parte, fericirea copilului tău se construiește încă de pe acum, din perioada prenatală, iar tu ai un rol determinant aici. Programarea pentru succes a viitorului copil începe încă din burtică, iar părinții sunt principalii programatori. Ei influențează mediul înconjurător al mamei și , implicit, al fetusului. Ceea ce mama experimentează modifică fiziologia și espresia genetică a fetusului.

Astfel încât, dacă mama trăiește stări de anxietate, frică și furie, va transmite fătului un mecanism de funcționare bazat prioritar pe protecție și apărare și nu pe creștere și dezvoltare, cum ar fi de dorit.

De aceea, sănătatea mentală, emoțională și fizică a mamei este cel mai prețios cadou pe care aceasta îl poate face viitorului său copil!

‘Let’s Do It, Mom!’ este un Program de Wellness Prenatal creat tocmai pentru a te susține în antrenamentul tău pentru a deveni cea mai bună mămică care poți fi!

Parcurgând acest program:

  • îndepărtezi blocajele care te limitează să te bucuri de perioada prenatală
  • iei decizii care sunt în acord cu tine însăți – elimini frica și emoțiile contraproductive care apar in legătură cu nașterea
  • înveți să-ți accesezi puterea interioară și să folosești tehnici eficiente în controlul durerilor la naștere
  • trăiești pe deplin bucuria specifică aceastei minunate perioade din viața ta
  • creezi premisele pentru fericirea copilului tău, programându-l pentru succes chiar de acum

Testimonial

ana_ilie_round_200„Am fost o norocoasă să mă aflu în timpul sarcinii la workshop-urile susținute de tine. În primul rând că este o adevarată plăcere să te ascult, mi-ai oferit liniște și încredere. Am aflat foarte multe informații utile pentru mine în acea perioadă. Iar exercițiile făcute în cadrul programului m-au ajutat să trec peste temerile mele privind alimentația mea raw vegană în sarcina. Și mă bucur că pot aplica aceste tehnici și exerciții de fiecare dată când apare o temere nouă în viața mea. Și aș vrea să îți mulțumesc pentru toate sfaturile tale cu privire la o naștere naturală fără durere, căci am reușit. Cuvintele tale și sfaturile tale mi-au răsunat în minte pe tot parcursul travaliului și am reușit să nasc ușor și fără durere. Mulțumesc! ” Ana Ilie, Harmony Clinic

Programul este structurat sub forma a 4 workshop-uri, în cadrul cărora se vor utiliza cele mai avansate exerciții și tehnici de programare neuro-lingvistică, inteligență emoțională și meditație, iar dinamica și energia grupului vor fi direcționate spre potențarea și maximizarea rezultatelor acestui proces.

Facilitator: Dr. Grațiela Baiaș

Mai multe informații și detalii organizatorice găsiți AICI.