03
mai

Porțile deschise Metoda Călătoria: Eveniment aniversar la 5 ani, 11 mai 2018

„Asta-i specialitatea mea. Eu ajut oamenii să descopere ce este ceea ce au aceste boli să ne învețe. Credința mea este că atât de mulți oameni au avut experiența de a îndepărta chirurgical tumori canceroase, pentru ca, după aceea, trei ani mai târziu, alta să apară atundeva, este pentru că ei nu și-au învățat lecțiile și nu au primit înțelegerea pe care sufletul a vrut să le-o dăruiască prima dată. Și atunci sufletul spune: <Hei, nu mi-ai auzit primul apel de trezire, lasă-mă să încerc din nou. Poate vei asculta de data aceasta.> Și altă tumoră apare.” – Brandon Bays

Anul acesta sunt 5 ani de când a avut loc primul seminar The Journey cu Brandon Bays în România (detalii aici:http://metodacalatoria.ro/2018/03/20/journey-romania-bilant-la-5-ani/).

Metoda ”Călătoria” este un proces de introspecție ghidată prin care conștientizăm, exprimăm și eliberăm emoțiile negative stocate în suflet și în corp de-a lungul timpului. Neprelucrate, aceste emoții ne fac să trăim în depresie sau anxietate, ne blochează afirmarea profesională, ne împiedică să ne ridicăm și să mergem mai departe în viață după un eșec sau o pierdere a cuiva drag, ne afectează relațiile sau sănătatea sau ne înstrăinează de cine suntem cu adevărat.

Datorită caracterului ei eminamente practic, adevărul despre această metodă îl poți afla doar dacă o experimentezi efectiv.

Acum 5 ani, când Patricia Cihodaru a adus metoda Călătoria în România, și-a dorit ca fiecare familie să beneficieze de aceste instrumente de vindecare emoțională pentru că ele facilitează regăsirea de sine, autenticitatea și sinceritatea în comunicare, empatia, iertarea și, nu în ultimul rând, ajută la prevenirea bolilor cauzate de stres sau șocuri emoționale.

Așadar, te invităm să afli ce anume poți folosi în viața ta din gama de instrumente de vindecare emoțională ”Călătoria” în 11 mai 2018, începând cu ora 18.00.

Înscrie-te aici:

Ce se petrece la eveniment:
– experimentăm părți din metodă
– răspundem la întrebări
– povestim despre vindecările ce au avut loc în noi înșine și în pacienții cu care am lucrat metoda
– aflăm cum putem aplica metoda la copii, în relații și în diferite probleme/afecțiuni specifice

Speaker: Patricia Cihodaru este practician acreditat al metodei ”Călătoria” și speaker desemnat de Brandon Bays pentru a preda metoda ”Călătoria” în România. Ea îmbină pasiunea pentru instrumentele de vindecare emoțională marca ”The Journey” cu experiența de peste 15 ani ca psiholog și psihoterapeut specializat pe psihoterapie cognitiv-comportamentală, psihoterapie experiențială, precum și pe modalitati de interventie psihologica pentru sanatatea emotionala a copiilor si adolescentilor, a copiilor cu ADHD si a copiilor cu agresivitate. Patricia este fondatorul Asociației pentru Dezvoltarea Inteligenței Emoționale și a oferit numeroase sesiuni de psihoterapie și consiliere one-to-one, precum și conferințe, seminarii și workshop-uri de dezvoltare a inteligenței emoționale și training-uri de deblocare a creativității, atât pentru copii, cât și pentru adulți.

Intrarea Libera.
Înscrierea prin formular este necesară: 
Sunt disponibile doar 25 de locuri.