03
feb.

Curs online ‘Vindecătorul Interior’ – Camelia Ștefan


Ce anume nu iti mai serveste Aici si Acum? Ce ai nevoie sa accepti, sa eliberezi, sa integrezi, sa gasesti… ca sa traiesti viata asa cum doresti si sa te simti Viu?

Ce este Transformarea?

Spre deosebire de alte abordari ale vindecarii emotionale, acest curs te sustine sa devii propriul tau Vindecator. Conceptul vindecarii interioare pe care se bazeaza acest curs este faptul ca avem in interiorul nostru esenta care armonizeaza si ne sustine propria vindecare.

In manual ai sa gasesti notiunile de care ai nevoie, intr-o forma simplificata si procese ghidate care sa te ghideze inspre esenta Vindecatorului.

Unde incepe schimbarea?

Cand credem in visurile noastre, dam frau liber pasiunii, energiei si entuziasmului in viata. Cheia este scoaterea la lumina a Eu-lui potential – ce v-ati dori sa fiti, inclusiv in viata personala cat si in cea profesionala. Imaginea noastra potentiala este o imagine care se afla adesea sugrumata de o imagine de sine ideala, construita in mintea noastra ne-constienta.

Printre dorintele noastre se afla unele extrem de profunde care au nevoie sa fie indelung cercetate. Ne dam da seama cand le-am gasit pentru ca ne simtim entuziasmati la posibilitatile pe care ni le ofera viata.

Ori de cate ori oamenii incearca sa isi schimbe obiceiurile de a gandi sau de a actiona, ei trebuie sa rastoarne decenii intregi de invataturi, care se gasesc in circuitele neuronale parcurse in repetate randuri, batatorite, construite de a lungul anilor.

De aceea implementarea unor schimbari durabile necesita un angajament profund fata de o viziune viitoare a ceea ce vreti sa fiti- mai ales in momentele stresante sau atunci cand responsabilitatile se inmultesc.

Care sunt puterile noastre interioare?

Sa fii constient si sa simti.

Sa ai curaj si tarie.

Sa te poti implica si sa poti alege.

Sa iubesti sincer si sa fii iubit sincer.

Sa speri si sa ai incredere.

Sa fii creativ, sincer si clar.

Sa fii fericit si multumit.

Te confrunti zilnic cu reactii emotionale? Ai nevoie sa inveti cum sa iti gestionezi conflictele in interior si in relatii? Vrei sa ai acces la resursele tale autentice?

Structura acestui curs:

Cursul consta intr-un Manual de lucru personal pe care il primesti imediat dupa ce faci plata. In manual cele 3 teme importante: Transformarea, Lucrul cu partile interioare si Vindecatorul interior sunt abordate prin exercitii practice si sustinute de 10 procese ghidate de transformare (audio) care pot fi descarcate.

Poți achiziționa cursul accesând link-ul de Aici!