26
mai

Vindecarea emoțională prin metoda ‘Călătoria’ – Brandon Bays

‘Știința a descoperit ceea ce se numește acest domeniu al <epigeneticii>. Ceea ce a avut loc în al doilea război mondial ne-a fost transmis prin gene nouă, celor din această generație. Deci noi nu trăim doar cu problemele noastre pe care trebuie să le rezolvăm, ci purtăm și problemele pe care părinții și bunicii noștri le-au stocat în ei. Unul din lucrurile pe care știința le-a descoperit este că atunci când trăiești o emoție puternică și o reprimi, se eliberează substanțe bio-chimice în fluxul sanguin, care ajung la anumiți receptori celulari și îi blochează. Dacă, în timp, va apare o boală, ea va apare acolo unde acești receptori sunt blocați. Dimpotrivă, se știe că atunci când ne trăim emoțiile deschis și liber, ca un copil, receptorii celulari rămân deschiși.

Metoda ‘Călătoria’  ne permite să mergem într-o călătorie interioară profundă și să ajungem la acei receptori blocați, să identificăm și să eliberăm ceea ce este stocat în interiorul celulelor noastre și să trecem printr-un profund proces de vindecare, eliberare, iertare, astfel încât atunci când se nasc noile celule, ele vor fi celule noi, regenerate, libere de vechile programări… Asta vă va permite să vă eliberați de tot ceea ce vă blochează, vă închide sau vă ține pe loc în viața voastră.’ – Brandon Bays

 

Brandon Bays va susține în România seminarul ‘Călătoria Intensiv’ în perioada 8-10 iunie la București 

Pentru a obține oferta specială oferită de organizatori comunității noastre, contactați-ne pe adresa de email a centrului (office@ellascenter.ro sau la tel. 0722.274.111).