08
dec.

Trăiește din spațiul Magic al Recunoștinței- Workshop, 15 decembrie 2019

❓ De ce am ales tema “ Magia Recunostintei”?

In ultima perioada a anului am trait experiente diferite, deosebite care mi-au schimbat total perceptia si modul de a trai Aici si Acum.

⭐In luna septembrie am trait cca 3 ore in deschiderea unui spatiu etern in care timpul liniar devenise o simpla agenda. Ca urmare in urmatoarele zile, tot ce stiam eu anterior se topea de la sine..
⭐ In urma cu doua luni am trait o activare a energiei de recunostinta care mi-a inlocuit, rescris si vindecat istoria personala, relatia cu mine, cu viata si a activat o noua perspectiva de a vedea si a trai din spatiul Recunostintei.

Ca urmare a acestor experiente ma ancorez zi de zi tot mai profund in acest spatiul nou si constientizez un nou mod de a trai in Aici si Acum, care se naste de la Sine.

M-am intrebat cum pot sa daruiesc, sa impartasesc aceste daruri pana ce am primit intuitiv informatiile necesare organizarii si sustinerii acestui workshop.

Te invit ca pe parcursul zilei de 15 decembrie ⚡️sa iti activezi aceasta energie a recunostintei care are forta sa iti schimbe total viata, sa te aduca in aliniere cu spatiul tau autentic.

Vom lucra pe Linia timpului procese si activari pentru rescrierea, vindecarea si activarea unei noi linii temporale. Ai ocazia sa dai nastere unei noi identitati, unei perceptii diferite cu impact real asupra starii tale, asupra relatiilor si a succesului personal si profesional.

Nu in ultimul rand, vei invata aceste procese si le vei putea repeta oricand ai nevoie sa iti gestionezi o noua situatie de viata, in perioada de tranzitie.

Facilitator: Camelia Stefan – http://www.cameliastefan.ro/home/profil/

Agenda workshop:
✅ Timpul liniar si vechea paradigma
✅ Marcarea si pozitionarea spatiala a evenimentelor cheie din istoria personala.
✅Procesul de vindecare in 4 pasi a diverselor evenimente.
✅Activarea energiei de Recunostinta, nasterea unei noi Identitati

✅Sesiune ” Magia Atingerii” oferita de Teofil Matei, invitat special.

Variante de plata:
⏩Inscriere si plata avans sau integral pana pe data de 13 decembrie: 333 Lei
⏩Inscriere si plata in ziua evenimentului: 444 Lei.

Pentru inscrierea la workshop te rog sa trimiti un mail la adresa coaching@cameliastefan.ro

Sesiuni Healing Process 2-1 16- 18 Decembrie:
………………………………………………………………………………………….
In cazul in care nu poti participa la workshop sau ai o situatie mai speciala. te anunt ca,
🎉In ziele de 16 – 18 Decembrie te poti programa la o sesiune individuala, in locatia Ella Center, sustinuta de 2 facilitatori.
Detalii:

– Fiecare sesiune este un proces multidimensional pe parcursul caruia iti deconstruiesti programele care nu-ti mai sunt de folos si care-ti creeaza o repetitie a unor situatii cu care nu mai rezonezi in prezent.
– Vindecarea trecutului iti aduce beneficii care iti schimba viata radical: recunoasterea pasiunii, construirea stimei de sine, imbratisarea individualitatii, trairea din spatiul Iubirii de Sine, cu alte cuvinte – Trairea Autentica.

– Beneficiezi de sustinere/ facilitare si ghidarea a doi facilitatori.
– Costul unei sesiuni individuale 2-1 este de 360 Lei

Facilitatori sesiuni individuale:
– Teofil Matei – Terapeut Holistic
♣ terapeut, practicant de Theta Healing, ♣New Paradigm MDT 13D, ♣acupunctură energetică, ♣terapie prin rugăciune (pe frecvența inimii) și facilitator de evenimente, cu experiență de aproape 5 ani în lucrul cu copii, adulți și colegi terapeuți, holistic, pe toate nivelele (fizic, emoțional, mental, spiritual).
https://www.facebook.com/TeofilMatei07

– Camelia Stefan – Coach Transformational
♣ Practitioner și Master Practitioner NLP (ÎN, IANLP, SNPL) 2009- 2010. ♣ Trainer (ANC) 2010 ♣ Licensed Associate Life Coach(ICI)♣ Hypnosis and regression course ♣ Trainer Practitioner Spiritual Inteligence Course SQ Institute – Australia -2015. ♣ Social Panorama Consultant– Lucas Derks, 2017♣ Quantum Healing Course– 2018 www.cameliastefan.ro

Cami despre Teo:

„Teo te provoaca in sesiuni prin simplitate, empatie si aducandu-ti mesajele de care ai nevoie pentru ca simte si-ti traduce vibratia inca din momentul in care vorbesti. Nu stii cu ce parte din tine lucreaza, daca lucreaza sau nu, insa rezultatele iti apar instant.
Teo este cel care m-a sustinut si ghidat in procesul personal de transformare si integrare din spatiul acceptarii si Prezentei cu multa blandete si profesionalism.”

Teo despre Cami:

„Ce m-a fascinat si impresionat cel mai mult la fiecare proces facilitat de Camelia este rezultatul concret si trairea pe care o aveam imediat ce se incheia o sesiune de lucru.
Impreuna cu ea mi-am explorat spatiul interior si mi-am descoperit si adus in Prezent resurse valoroase.”

Pentru programari ne poti contacta la telefon:
Teofil: 0720724448 Camelia: 0756499975