12
apr.

Resetarea pentru o viata noua cu Olga Perchinschi, 23 mai 2019

Un workshop practic cu Olga Percinschi, Pictor spiritual, Channeler , Terapeut Holistic si Spiritual Healer.

Channeling in grup si individual selectiv, metode spirituale – transformarea constiintei, a vibratiilor corpurilor, conectarea cu Lumina Divina, conectarea cu vocea interioara a Sufletului.

Locuri limitate la 25!

Pret special: 380 lei early bird pana pe 20 mai
20 – 23 mai – 480 lei

Pret pentru transmisia live online si inregistrarea evenimentului: 280 lei

Plata se face in cont in avans, daca va cere CNP ul meu la banca il transmit prin mesaj privat.

Plata- cont BRD, transfer bancar:

Nume cont Folea Elena Cristina

Nr cont RO18BRDE410SV89250124100

BRD Romana, Bucuresti

Olga Percinschi o fiinta multidimensionala cu misiunea de a reintoarce puterea divina oamenilor prin conectarea constienta cu sufletele lor si prin conexiunea cu Vibratia de” Lumina Divina“ si vibratia de Iubire.

Olga este de 20 de ani pictor spiritual de lucrari ce transmit vibratiile lecuitoare si de transformare.Toate picturile au anumite scopuri, lecuitoare, de abundenta,iubire, dezvoltare interioara. De obicei aceste picturi sunt pensonalizate si duc la transformarea omului datorita vibratiilor divine, simbolurilor spirituale, geometriei sacre si cromoterapiei .

Din 2015 ani este Channeler Spiritual. Face sedinte private si in grup. Toate metodele aplicate de Olga sunt transmise direct individual pentru fiecare .
Acest seminar ete unicat prin puterea lui vibrationala si fiecare va lua ceea ce il va ajuta mai tirziu pentru “Marea lui transformare”.