12
sept.

Workshop „Original Feeling Touch”

Poza OFT
Original Feeling Touch (Atingerea Senzaţiei Originare) este una dintre cele mai noi şi mai puternice practici terapeutice pentru vindecare emoţională. Pe cât de blândă, iubitoare şi relaxantă este această atingere, pe atât este de eficientă în a ne elibera de bagajul traumatic acumulat de-a lungul vieţii.

Cu toţii ştim că emoţiile stagnante şi conflictele interioare nerezolvate la timp somatizează în corp şi conduc la boală. De la stresul cotidian al lumii moderne şi până la evenimente ce ne marchează puternic emoţional, toate acestea ne dezechilibrează energetic şi ne periclitează sănătatea la toate nivelurile. Original Feeling Touch este un catalizator puternic pentru identificarea şi eliberarea „reziduurilor” energetice stagnante la nivelul corpului emoţional.

Derivată din masajul terapeutic abdominal „Chi Nei Tzang”, metoda a fost rafinată pe parcursul a 20 de ani de experienţă de către Andrew Fretwell, instructor senior în sistemul universal al maestrului Mantak Chia.
Acest workshop se adresează atât terapeuţilor cât şi persoanelor care vor să ofere relaxare şi vindecare celorlalți. Această practică poate fi aplicată în cabinete, cât şi acasă, în beneficiul familiei sau prietenilor care au nevoie de susţinere. Din acest motiv, practica terapeutică a fost distilată şi sintetizată la o manieră extrem de simplă de aplicare, accesibilă oricui şi folosind cea mai la îndemână „tehnologie” pe care o avem în dotare: atingerea. Persoanei ce primeşte această susţinere vindecătoare nu i se solicită niciun efort, ci doar să permită propriului sistem (corp) să-şi manifeste capacitatea de autovindecare pe care o deţine.

Metoda Original Feeling Touch, practicabilă în câţiva paşi foarte uşor de însuşit şi conducând la rezultate spectaculoase, invers proporţionale cu simplitatea ei, conduce la o relaxare şi curăţare profundă a întregului sistem uman pe calea optimă şi specifică fiecărui organism în parte. Prin atingerea blândă şi relaxarea strategică a unor zone importante ale corpului (coloana vetebrală, rinichi, suprarenale, colon, intestin), corpul este încurajat ca, folosindu-şi propria inteligenţă, să-şi activeze propriul potenţial de vindecare.

Tehnica, cu totul revoluţionară, este o expresie vie a simplităţii de care avem nevoie pentru a găsi soluţii noi la provocările lumii moderne. Ea este concepută în acord cu naturaleţea şi înţelepciunea întregii creaţii, pe principiul investiţiei minime de efort.

În România, această metodă este încă puţin cunoscută dar, datorită accesibilităţii ei la scară largă, va pătrunde în scurt timp în orice cămin unde este nevoie de autovindecare. De aceea, programul OFT Romania vă oferă posibilitatea de a deveni practicanţi sau ghizi OFT, în vederea susţinerii celor apropiaţi cât şi pentru a răspândi mai departe această cunoaştere.

CURSUL OFERĂ DIPLOMĂ DE PARTICIPARE RECUNOSCUTĂ INTERNAŢIONAL, SI SEMNATĂ DE ANDREW FRETWELL.

Detalii despre OFT, ghizii OFT si profesorii acreditaţi le puteţi găsi pe site-urile oficiale: www.oft-touch.ro , www.oft-touch.com şihttp://andrewfretwell.com/

Participarea la curs face parte integrantă din procesul de acreditare pentru cei ce doresc să devină ghizi OFT.
Pentru înscrierea la curs, găsiţi detalii despre locaţie şi condiţiile de participare în fişierele ataşate.

La acest workshop locurile sunt limitate, pentru a putea oferi fiecărui participant timp şi ghidare individuală.

Cursul este susţinut de Adrian Constantinescu şi Alexandra Chiru.