19
sept.

Sesiune Access Facelift

Poza Access Bars

ACCESS ENERGETIC FACELIFT ® – Mai presus de Botox!

ACCESS ENERGETIC FACELIFT ® este un proces uimitor care incetineste imbatranirirea, elibereaza emotiile “inghetate” si reda fluxul natural de curgere al energiei, aducand vitalitate si tonifiere intregului corp. Access Facelift contine incorporate 30 de energii, care vor ajuta la eliberarea blocajelor energetice, vor favoriza eliberarea judecatilor impuse legate de imbatranire, a rigiditatilor si tensiunilor musculare.
Cum ar fi daca ai putea sa arati mai tanar/a folosind o metoda blanda de lucru energetic? Ceva dinamic, cu rezultate rapide, care infrumuseteaza dinspre interior spre exterior? Cum ar fi daca nu ai mai avea nevoie de chirurgie estetica si de injectii pentru a redescoperi cum e sa arati si sa te simti tanar/a? Cum ar fi daca ai avea un corp reinvigorat si reintinerit? Imagineaza-ti ca acum este posibil! Cu ACCESS FACELIFT, te simti tanar/a si arati tanar/a!

CUM FUNCTIONEAZA ACCESS FACELIFT®?

In timpul sedintei, practicianul isi va folosi mainile si o atingere foarte usoara pentru a facilita curgerea energiei, eliberarea blocajelor, detensionarea muschilor, relaxarea corpului in intregime. Ce judecati, convingeri, puncte de vedere ai blocat in corpul tau pentru a-ti ascunde frumusetea? A venit timpul sa le eliberezi? Vei putea sa eliberezi judecatile pe care le ai la adresa corpului tau legat de imbatranire. S-a observat ca efectele sunt cumulative si cresc de la o sesiune la alta, fiind necesare minim 20 de sedinte pentru rezultate pe termen lung.

BENEFICIILE ACCESS FACELIFT ®

Acest proces dinamic va ajuta la ridicarea si tonifierea zonelor lasate ale corpului (sani, fata, fese si nu numai). Reduce ridurile, reda fermitate pielii si prin urmare aspectul tau va fi intinerit, aparand o stralucire interioara irezistibila si o stare de bine. Acest proces are un efect dinamic dupa orice fel de interventie chirurgicala, asistand procesul de recuperare (pentru orice zona a corpului). El este utilizat cu succes in salile de operatii din USA dupa interventiile chirurgicale, grabind remarcabil procesul de vindecare si recuperare, putand fi folosit la persoanele cu pareza faciala, unde rezultatele pot fi remarcabile. Cu toate ca se numeste Facelift, aceste energii lucreaza asupra intregului corp si mai mult de atat, asupra intregii vieti.