03
sept.

Panorama Familială – Sesiuni Individuale cu Camelia Ștefan

 

Tiparele neproductive de relaționare pe care oamenii le mențin în cursul vieții adulte, sunt înrădăcinate în panorama familială de pâna la vârsta de 6 ani.

Prin folosirea modelului Panoramei Familiale ai ocazia sa iti identifici tiparele inconștiente de relaționare defectuoasă cu persoanele cele mai importante din viața ta și sa le schimbi, în acest mod fiind posibilă imbunătățirea relațiilor interpersonale și obținerea stării de fericire și armonie.

Lucrul cu panorama familială din copilărie s-a dovedit a fi una dintre cele mai eficiente și elegante abordări pentru realizarea schimbării personalității.

Metoda Panoramei Familiale este asemănătoare Constelației Familiale, cu mențiunea că are un caracter mai ecologic deoarece conținutul clientului provine 99% din partea acestuia, nefiind alterat de interpretarea altor persoane.

Beneficii:
Iti deblochezi calea de eventuale obstacole.
Imbunatatirea stimei de sine,
rezolvarea eventualelor situatii in care ai teama de autoritate
Iti vindeci relatia cu parintii
Te eliberezi de emotiile neplacute pe care ti le aduce acum inhibarea actiunilor sau a rezultatelor nedorite.
Iti armonizezi relatia cu ceilalti si iti gasesti locul potrivit in societate.

Detalii necesare:
Pentru a beneficia de aceasta metoda ai nevoie de 3 sesiuni 1-1 care se desfasoara la interval de o saptamana.
O sesiune dureaza minim 60 maxim 90 de minute.
Costul unei sesiuni este de 75 euro care se vor achita cash inainte de fiecare sesiune.

Pentru plata anticipata a celor 3 sesiuni, ai o reducere semnificativa: 50 eur x 3 = 150 Euro.

Sesiunile se vor desfasura la Ella Center, pe Bdul Magheru in luna septembrie, de luni pana joi in intervalul 09:00 – 20:00

Facilitator Sesiuni: Camelia Stefan:
Consultant Panorama Sociala Lucas Derks, Licensed Associate Nlp Coach, Trainer acreditat Inteligenta Spirituala, Formator Acreditat ANC.

Am avut sansa sa trec prin acest proces al metodei Panorama Sociala, in anul 2010, in contextul formarii de Master Practitioner NLP, in cadrul Scolii Competent Consulting. Am recunoscut de atunci puterea metodei si anul acesta m-am format ca si Consultant in aceasta metoda participand la Trainingul sustinut in Romania de Lucas Derks, creatorul acestei metode.Te invit sa ai curajul de a-ti schimba viata, te asigur ca rezultatele se vad instant. Este un proces profund care iti rescrie imprinturile emotionale. Ai sansa sa faci spatiu in viata ta pentru relatii armonioase.

Panorama Socială este un instrument care poate fi folosit pentru a schimba relațiile cu cei pe care-i iubim, prieteni, colegi, copii, părinți, necunoscuți, dar și cu cei care au murit, fantome și zei (în cazul celor care au astfel de credințe).

Testimonial:
“ Sesiunile Panorama Familiala este cea mai puternica terapie pe care am experimentat-o. Este singura terapie care m-a ajutat sa ma cunosc si sa ma accept pe mine asa cum sunt si cel mai important sa-i accept pe cei din jurul meu asa cum sunt ei, fara sa incerc sa-i schimb. M-a ajutat sa-mi vindec relatiile cu familia si cu cei din jurul meu. Am invatat sa traiesc viata si sa ma bucur de ea fara sa mai vreau sa controlez totul. Acum stiu singura sa-mi gasesc linistea, pacea interioara. Atunci cand am nevoie gasesc in mine toate resursele necesare si am puterea de a-mi asuma toate rolurile (mama, sotie, fiica, sora, prietena, manager, etc).
Camelia este un Coach si un om extraordinar, care stie cum sa te ghideze si sa te ajute sa iti descoperi toate resursele necesare pentru a trece prin acest proces. ” Andreea

Pentru programarea la sesiuni sau alte informarii, te rog sa imi trimiti mail pe adresa ‘coaching@cameliastefan.ro’ sau sa suni la nr. 0756 499 975.