27
iun.

Workshop ‘Ieși din jocul minții! Trăiește-ți Vara în Iubire, în Abundență’, 29 iunie 2017

Te-ai nascut Liber(a). Te-ai nascut cu dreptul la Iubire si Abundenta. Acestea sunt calitati ale fiintei tale interioare si nu e nevoie sa „le meriti”, sa te zbati, sa te lupti pentru ele. Iubirea si Abundenta – sunt parfumul propriei tale esente!

Daca in psihologie avem notiunea de spatiul mental, in shamanism si in traditiile spirituale il numim spatiul sacru.

Tot ce avem de facut pentru a ne deschide Iubirii, Abundentei, starii de armonie interioara este sa ne eliberam acest spatiu sacru de imaginile personificate ale provocarilor, credintelor pe care le –am creat inconstient de-a lungul vietii.

Abundance is a process of letting go; that which is empty can receive. Bryant H. McGill

Pe parcursul acestui workshop vei invata prin experienta directa:
> Cum sa iti creezi si sa iti mentii spatiul sacru,
> Cum sa aduci in acesta resurse puternice personale si spirituale
> Cum sa scoti provocarile in afara spatiului astfel incat sa le constientizezi intentia pozitiva si ce ai de invatat din acestea.

Provocarile pot fi de orice natura: o relatie aflata in conflict, o credinta limitativa, lipsa de directie sau creativitate, blocaj necunoscut – orice iti ocupa acum spatiul interior.

Vom incheia acest workshop cu un exercitiu prin care
> o sa iti creezi Imaginea de Sine plina de putere interioara, Iubire si Abundenta.
!!!! Instrumentele de lucru folosite sunt deosebit de puternice si eficiente- lucram atat cu exercitii NLP cat si cu energia arhanghelilor si a simbolurilor ezoterice.

Alege din Inima!

Facilitator transformare: Camelia Stefan
Formari principale: Licensed Life Coach NLP, Trainer certificat de Inteligenta Spirituala, Consultant Panorama Sociala – Lucas Derks, Trainer ANC. www.cameliastefan.ro

Pentru participarea la acest workshop este necesara inscrierea si confirmarea locului pe mail pana pe data de 28 iunie inclusiv: coaching@cameliastefan.o

Participare: 55 Lei
Locuri disponibile: 12

Workshopul are loc Joi 29 Iunie, orele 19:00 – 22:00 este necesara Prezenta in sala a ora 18.45 🙂