18
mai

Respirația Conștientă cu Dan Brule, 12 – 19 mai 2016

13173264_1190306817655011_8351072617894095851_o

„Dan Brule este cel mai important maestru „Rebirther” dupa Leonard Orr. In ultimii 25 de ani, el m-a inspirat mai mult decat oricine altcineva” – Liah Holtzman, Maestru recunoscut international, specializat in tehnici de respiratie si autor al cartii “Iertarea este Avere”

In urma numeroaselor solicitari, DAN BRULE se intoarce in Romania pentru o noua serie de workshopuri si pentru terapie individuala. Cei interesati sa invete sub indrumarea lui aceasta practica vor avea acum o sansa, in cadul unui curs dedicat lor.

Dan Brulé is a modern day teacher and healer. He is a world-renown pioneer in the field of Breathwork, and leader of the worldwide Spiritual Breathing movement. Dan is one of the originators of Breath Therapy, and was among the first group of Internationally Certified Rebirthers. He is a leading member of Inspiration University, the International Rebirthers Association and the International Breathwork Foundation. He is a master of Prana Yoga (the Hindu Science of Breath), and of Chi Kung/Qigong (Chinese Medical Breathing Exercises).

Few people in the world have more hands-on experience in Breathwork. More than 50,000 people in over 40 countries now apply Dan’s breathing exercises and techniques in their work and in their lives. Among them are Olympic champions and elite martial artists, leading psychotherapists and medical experts; monks, meditators, hospice workers and yoga teachers, performing artists, personal trainers, substance abuse and pastoral counselors, health practitioners, life coaches, and business executives.

Dan is the author of: “A Formula for Transformation,” “The Principles of Breath Therapy,” „Zen and the Art of Breathing,” „Stress and Breathing,” „A Brief Introduction to Chinese Medical Breathing Exercises,” “The Art and Science of Breathwork,” and “Spiritual Breathing.”

He originally trained as an X-Ray Technologist at New England Medical Center (University Hospital) and Northeastern University (1969-1971). He served in the US Navy during the Vietnam era as an independent duty hospital corpsman, Deep Sea Diver, and Emergency Medical Rescue Specialist until 1976. Then he worked as a CPR, First aid, and Emergency Medical Technician instructor/trainer.

Aceasta este o oportunitate unica sa lucrati cu un maestu de talia lui Dan Brule. Participand la mai multe sesiuni si practicand cu Dan chiar puteti face o mare schimbare in viata voastra pe toate planurile. Starea generala, sanatate, business, famile, vindecari emotionale, si mult mai mult.
JOI – 12 MAI – SEARĂ INTRODUCTIVĂ – 18:30 – 21:30 – 20 RON *
Ce este Respirația Conștientă? De ce este necesar să ne amintim puterea pe care o avem, pentru a ne schimba viața prin respirație … Un moment special în timp. De ce este important să înțelegem cum știința vine în întâmpinarea spiritului. Modalitatea în care tehnicile moderne se îmbină cu practicile antice. Întrebări și răspunsuri – 20 RON DONAȚIE
VINERI – 13 MAI – Ce este Respirația Conștientă și cum ne poate afecta viața 18:30 – 21:30
De ce este necesar să ne amintim puterea pe care o avem și cum ne putem schimba viața. Eliberarea traumelor emoționale și cum ne afectează starea de sănătate. „Viața este ca un fir de ață. Îl poți urmări pornind din tine, până la origine, în sursă… Este momentul pentru fiecare dintre noi să ne orpim, să nu ne mai mulțumim cu puțin, să înțelegem că suntem cu adevărat magnifici în Divinitatea noastră .. “ – Dan Brule
SÂMBĂTĂ – 14 MAI  10:30 – 17:30 Eliberarea traumei din momentul nașterii. Respirația pentru o viață sănătoasă și bunăstare pe toate planurile *
Cea mai puternică traumă a existenței noastre se află la momentul nașterii. Amintindu-ne evenimente din această perioadă, vom folosi respirația să ne eliberăm de programe, pentru a ne împuternici și a ne elibera, în așa fel încât să ne exprimăm la potențialul nostru maxim.
DUMINICĂ – 15 MAI  11:00 – 17:30 – Respirația – Modalități și tehnici prin care respirația vă poate îmbunătăți viața pe toate planurile: în viața personală, în business, artă, sport, în orice altă activitate din viața voastră *
Prin natura ei, viața este în continuă schimbare. Solicitările unei vieți stresante și pline de evenimente necesită rezistență, abilitatea de a gestiona energia personală și valurile de schimbări. Respirația vă poartă în „ochiul furtunii”, un spațiu calm în mijlocul haosului. Sportivii, actorii și cântăretii respiră într-un anumit mod. Învățați această tehnică și descoperiți beneficiile ei.
LUNI – 16 MAI

Sesiuni Private – spatiu limitat – progamare necesara

MARTI – 17 MAI

18:30 – 22:30 

Respiratie -Anxietate si conditionarea subconstienta

Ce inseamna a trai o viata fara frica, lipsita de panica momentului care urmeaza…

Reducerea si eliminarea anxietati, a programelor aflate la nivel subconstient. Experimentati ce inseamna sa va eliberati de orice teama si a va deschide energiei creatoare in loc de a o bloca.

Dimineata – Sesiuni Private – spatiu limitat – progamare necesara pana la data de 10 Mai.

MIERCURI – 18 MAI

18:30 – 22:00 

Respiratia – Managementul greutatii si a procesului de imbatranire

Priviti pe cineva care foloseste o respiratia constienta in mod regulat si veti observa o stralucire tinereasca, o aura radianta, care provine din adancul fiintei. Doar in cateva ore, puteti accesa acest dar ”magic” si dezlantui forta vitala care se gaseste in adancul vostru si pretutindeni in jurul vostru.

Dimineata – Sesiuni Private – spatiu limitat – progamare necesara.

Clase terapeuti – pregatire si certificare – program pe un an de zile

Investitie:

Sesiunile de seara € 35 si cele de weekend la € 75.
Sambata si duminica ( impreuna) € 125 ** 3 zile – € 155 ** 4 zile – € 180

Reduceri aditionale pentru cei care participa la mai multe sesiuni.

(Costul workshopurilor este inclus in taxa pentru cei inscrisi la cursul pentru a deveni terapeuti.)

Pentru detalii si programari:

IRINA – irinapm2005@gmail.com * 0724 161 166