20
sept.

Workshop „7 Stadii ale Vindecării”, 24-26 octombrie 2014

24 – 26 Octombrie 2014

Facilitator Dana Erdei

_7chakras

Vorbim de 7 stadii ale vindecarii, pentru ca sunt 7 treptele energetice de baza, cu care avem de lucrat spre vindecare. Stim ca avem 13 chakre importante, dar noi o sa lucram cu aspectele lumesti, specifice acestor 7 nivele – aspectele care inca ne incurca in A FI cei care suntem, dincolo de limitarile vietii cotidiene.

Stim ca suntem creatori, stim ca avem potentialul si programele specifice pentru asta, uneori ne iese si creem spontan, dar nu prea stim sa ne gestionam pierderile de potential. Adica, avem in constiinta noastra, asezate la rang de valori, concepte care ne pun in situatii defavorabile ca si Creatori. Noi suntem un vas al Creatiei, in care energia curge continuu, neconditionat. Suntem conectati, alimentati permanent, dar vasul care suntem are, de cele mai multe ori, gauri. Suntem conecati la Pamant si la stramosi, dar traim cu sentimentul de lipsa si neapartenenta. Suntem conecati la Iubirea Tatalui si traim, totusi, cu sentimentul de neiubire. Si as putea sa merg mai departe, cu fiecare nivel unde avem potential, dar avem si pierderi de potential, prin felul in care ne traim vietile. Iar cel mai mult ne blocam, din pacate, prin felul in care ne raportam la cei mai apropiati noua: parinti, copii, parteneri (chakrele , ). Nemaivorbind despre felul in care ne raportam la noi insine (chakra ). Si toate disfunctiile ajung sa se transforme, pana la urma, in boli. Caroline Myss spune ca Biografia noastra devine biologia noastra.

Workshopul 7 stadii ale vindecarii  abordeaza fiecare nivel energetic, punctand cateva aspecte specifice, cum sunt: adevarurile sacre specifice, tainele crestine care sunt in acord cu fiecare nivel, aspectele fizice ale corpului, aflate in aria fiecarui nivel cu organe si boli, problemele mental emotionale, fricile si puterile specifice fiecarui nivel. Fiecare nivel este abordat teoretic si practic – adica, cu exercitii/meditatii, in care incercam sa aducem armonie, sa revenim la starea de armonie, de iubire cu noi insine, cu Viata si cu tot ce ne ofera ea. Si pentru ca cel mai mult invatam din exemple concrete, le vom avea pe viu, lucrand in sala cate un caz pe fiecare nivel.

Cursul are la baza:
-invataturile lui Caroline Myss cu cartile ei fundamentale: Anatomia spiritului si De ce nu ne vindecam si cum putem sa o facem,
-invataturile Huna
-invataturi din culturile traditionale (shamanice), care pastreaza riturile de trecere in diferite etape ale vietii
-cunostintele mele de astrologie
-experienta mea din practica terapeutica

Programul este urmatorul:
-introducere in procesul de creatie si legatura cu sistemul de chakre
-chakra radacina si relatiile cu parintii, cu radacinile
-chakra radacina si relatiile cu copiii (primul pas in chakra a doua)
-chakra a doua, relatiile pe care le formam cu ceilalti, parteneriatele si creativitatea
-chakra a treia, puterea personala
-chakra a patra, puterea emotionala
-chakra a cincea, puterea vointei si chakra a sasea, puterea mintii
-chakra a 7, a fi in Acum
-ne indreptam spre a ne manifesta maximul potential si descoperim cum facem sa urmam calea inimii.

Programul workshopului:
vineri de la 18.00 la 21.00
sambata de la 10 la 18.00 cu pauza de pranz
duminica de la 10 la 18.00 cu pauza de pranz
Inscrieri si informatii suplimentare la:

https://www.facebook.com/events/299882013552001/?ref_newsfeed_story_type=regular

„danutza_self@yahoo.com” cu numele, adresa de mail, numarul de telefon si data nasterii.
Dana Erdei 0722349863
Investitia in program este de 400 de lei.