30
mai

Workshop ‘Schimbă-ți convingerile limitative’, 1 iunie 2017

Ce ar fi nevoie sa crezi astfel incat sa iti indeplinesti visurile, sa ai o viata frumoasa?
Propriile noastre credinte sunt cele care ne determina comportamentul.
Te invit sa iti deblochezi evolutia si propria ta stare de bucurie!

Convingerile sunt afirmatii despre noi si ceilalti pe care le consideram adevarate. Tot ce credem despre noi, despre viata, despre ceilalti, ne formeaza realitatea. Problemele intervin atunci cand acestea sunt convingeri negative care functioneaza ca inhibatori, ne infraneaza, ne blocheaza evolutia si traim inconstient pe baza lor.

Convingerile limitative sunt cele care iti blocheaza actiunile de la nivelul mintii subconstiente. Stresul, amanarea, frica, neputinta sunt efectele pe care le are reteaua de convingeri, cauza.

Ce iti voi oferi eu in aceasta intalnire:
O lista cu cele mai comune si frecvent intalnite convingeri limitative in: depresie, probleme relationale in cuplu, probleme financiare, stima si respect de sine (acestea coreleaza direct cu starea de bine si sanatate fizica) si conditionarile emotionale aferente.
Iti voi arata cum sa identifici o convingere negativa.
3 tehnici puternice de schimbarea a convingerilor limitative: doua dintre ele sunt exercitii de programare neurolingvistica, iar al 3-lea este pentru cei avansati: o abordare personala de schimbare a unei convingeri sau comportament nedorit de la nivelul identitatii, din starea de Self Awareness.

Cu alte cuvinte, primesti 3 metode simple si puternice pe care sa le folosesti oricand, oriunde si de cate ori ai nevoie pentru a elimina o stare sau un comportament nedorit ce te blocheaza pe moment.

Facilitator workshop: Camelia Stefan – Licensed Coach NLP, cu multiple formari de specialitate in domeniul dezvoltarii personale si spirituale, pe care le imbina armonios si intuitiv in sesiuni de coaching 1-1 cat si cu grupuri si echipe. Mai multe detalii gasesti pe www.cameliastefan.ro

Ce sa faci tu:
Sa iti confirmi locul din timp ( sunt 10 locuri disponibile)
Sa fii prezent, deschis. Sa interactionezi. Sa pui intrebari.
Vom petrece impreuna 3 ore intense si transformatoare.
Bine ai venit de pe acum!

Pentru inscriere trimite-mi un mail la coaching@cameliastefan.ro pana pe data de 01 Iunie ora 12.00 si vei primi confirmarea locului.

Costul acestui workshop este 120 Lei. Pentru grup de minim 3 persoane se ofera reducere de 20% fiecarui participant.

PS: Acesta este primul workshop din Programul ”Deblocheaza-ti evolutia si starea de bucurie”.