06
iul.

Workshop ‘Iubirea de Sine’, 21 iulie 2016

 

cami_iubirea_de_sine

Workshop ‘Iubirea de Sine’, 21 iulie 2016 – Ella’s Center

„Dare to love yourself as if you were a rainbow with gold at both ends.” Aberjhani

Inertia este primul semnal al blocajului emotional. O recunosti prin comunicarea superficiala din relatiile trecute sau actuale.

Vulnerabilitatea este la polul opus,  este asumarea din care ai curaj sa iti exprimi nevoile emotionale autentic.

Acum un an vorbeam despre Iubirea de Sine la Realitatea TV. Nu pregatisem niciun subiect inainte, totul a aparut spontan. Pe tot parcursul meu, am fost pe “Calea” acestui subiect, tocmai pentru ca nu stiam ce este Iubirea si ma situam undeva la polul opus. Eram mereu suparata pe mine ca nu reusesc sa ma iubesc total si complet asa cum sunt…cu toate nevoile si neputintele mele.

Transformarea s-a produs treptat si subtil dupa intelegeri profunde si munca interioara mai ales in ultimul an si acum pot sa spun ca Iubirea de Sine este ceva foarte soft, este o energie care are un parfum special pe care il recunosc in interior sub forma armoniei interioare, pe fundalul unei linisti profunde. Este o energie pe care o recunosc in gesturile si cuvintele celorlalti chiar daca ei nu realizeaza ca o au deja, ca reiese din propria Esenta.

Lipsa Iubirii de Sine se manifesta prin moduri diferite in care incercam sa compensam ceva ce credem ca ne lipseste, prin acumulari de bunuri materiale, se manifesta prin frica de intimitate, prin moduri in care ne autosabotam.

Pe parcursul a doua intalniri o sa constientizezi si o sa eliberezi straturile cu care te protejezi ca sa nu simti aceasta Iubire. Sunt limitarile pe care le-ai invatat si pe care le manifesti in relatia cu tine sau cu ceilalti – oglinda Sinelui tau.

Voi facilita acest workshop  prin imbinarea mai multor metode de transformare interioara, printre care-  armonizarea partilor interioare, conectarea si vindecarea copilului interior, prin tehnici de Coaching NLP si meditatii personalizate, astfel incat sa fii aliniat cu aceasta emotie fireasca care este in acel timp soft si deosebit de puternica.

Iubirea de Sine este dincolo de starile mintii, dincolo de mintea Ego, este fundatia pe care se cladeste propria ta evolutie, indiferent de Calea pe care te afli.

Cum faci transcendenta acestor stari fara sa te lupti cu tine? Vei experimenta pe parcursul celor doua parti ale workshopului.

Cum traiesti din acest spatiu? Ai nevoie de practica acceptarii totale, a eliberarii de comparatii, ai nevoie sa stii cum sa te validezi tu insati, ai nevoie sa te recunosti ca fiind tu insati acest Parfum.

Acest workshop este despre transformare interioara profunda, si este alcatuit din doua parti: prima parte pe 21 Iulie si a doua parte pe 27 Iulie. Pentru beneficii complete recomand partciparea la ambele editii.

Ce nu este acest workshop: Nu este teorie, nu vei primi retete si exercitii in care sa iti scrii scrisori de iubire, nu este o reteta despre cum sa ai grija de tine…

Orele de participare: 18:00 -21:30  Dupa prima ora care este gratuita poti sa decizi daca ti se potriveste sau nu, esti liber(a) sa pleci sau sa ramai.

Plata se face la finalul workshopului din 21 Iulie (pentru o editie sau integral)

Costul fiecarei editii este de 120 Lei. Participarea la ambele editii costa 200 Lei daca achiti integral in 14 Iulie.

Foloseste codul “Ellas” si beneficiezi de pretul special de 100 Lei/editie sau 180 Lei pentru ambele intalniri.

Facilitator: Camelia Stefan – are formare de Trainer acreditat de Inteligenta Spirituala de catre 3Q Academy Australia, si de Coaching NLP individual si de grup.

Pentru a-ti confirma locul te rog sa trimiti un mail pe adresa coaching@cameliastefan.ro, sa imi lasi un numar de telefon si sa imi specifici daca inscrierea ta este ferma.