15
nov.

Workshop „Intimacy & Connection”, 10-11 Decembrie 2016

intimacy-connection-newsletter

 

„Intimacy&Connection” este un workshop unic despre ce înseamnă adevărata intimitate și despre cum să ne conectăm real cu partenerul nostru, din inimă.  Este un workshop cu o formulă complexă care alternează un weekend interacativ de învățare și înțelegere cu perioade de aplicare și două evenimente de follow up. La finalul lui vei descoperi că există o nouă dimensiune mai profundă în relații, care reprezintă nu doar nucleul ci și ceea ce face o relație să dureze și să evolueze în timp.

În zilele noastre, avem o educație complexă, în multe domenii, avem diplome, universități, doctorate, dar nu există o educație relațională sau o inițiere în ceea ce înseamnă adevărata intimitate. Fără să avem de ales, facem ce am văzut la părinții noștri. Apoi ne trezim în mijlocul unei relații, fără a înțelege cum se realizează conexiunea dintre doi oameni și fără a ști importanța intimității reale într-o relație.

De ce să participi la acest workshop?

Pentru a începe să te simți liber în interiorul relației. Liber să te exprimi și să fii complet sincer cu ceea ce simți, ce îți dorești și ce vrei.

Pentru a nu mai reacționa din ego. Chiar și atunci când aveți opinii diferite, veți putea exprima ce simțiți fără a fi judecați sau etichetați. Fiecare va avea libertatea de a simți și exprima ceea ce simte.

Ce face ca acest workshop sa fie unic?
• Atmosfera este una calda, informală, relaxată, plină de umor și comfortabilă
• Trainerii vor menține un nivel ridicat de energie și vor echilibra energia mascilină/feminină în funcție de cum cere grupul
• Va fi creat un spațiu sacru puternic în care dinamica grupului are putere de vindecare
• Tematica acestui workshop s-a născut din nevoia reală de intimitate și conectare existentă in relațiile din zilele noastre
• Cunoașterea care va fi transmisă vine experiența trăită, nu din citit sau învățat despre
• Informația, modulele, instrumentele și tehnicile, partea experențială și structura evenimentului au fost toate create pentru ca tu să poți aplica ce înveți aici în viața reală, în relațiile tale apropiate și nu doar să bifezi cu mintea ta, „am făcut și asta”.

• Oamenilor le place să lucreze cu noi. Pentru testimoniale citește aici:

http://www.intuitiv.me/bridging-breakthrough-testimonials.html

Mai multe detalii despre workshop și descrierea completă găsiți pe linkul de mai jos:
http://www.intuitiv.me/intimacy–connection-romanian-version.html

Dacă vrei ca relația ta să fie o sursă de bucurie și energie, bogată în trăiri, dacă vrei să te simți conectat cu partenerul tău, rezervă-ți locul la acest program unic, înregistrându-te pe linkul de mai jos:
http://www.intuitiv.me/registration-intimacy–connection.html

Facilitatori
ibi-lotfi
Lotfi M’Rad din Amsterdam – Intuitive coach
Mai multe detalii si testimoniale gasesti pe linkul de mai jos:
http://www.intuitiv.me/about-me.html

Ibolya Beres, Bucuresti – Spiritual life coach
Mai multe detalii și testimoniale găsești aici:
http://www.intuitiv.me/ibi-beres.html
Datele de desfășurare

Workshop Intimacy & Connection:
– Weekend-ul 10-11 Decembrie 2016

Evenimentele de follow up:
– Marți, 20 Decembrie 2016
– Marți, 10 Ianuarie 2017