23
ian.

Workshop „Integrarea Umbrei – Dovada Iubirii de Sine”, 20 -21 februarie 2016

 

Integrarea Umbrei ella's center feb 2016 completat

Manuel Christian Maurer & Centru Vywamus Romania, te invită la programul „Integrarea Umbrei – Dovada Iubirii de Sine”!

Programul se va desfășura pe parcursul întregului an, sub forma a 5 module, având următoarele termene de desfășurare:

20 – 21 februarie 2016

2 – 3 aprilie 2016

4 – 5 iunie 2016

1 – 2 octombrie 2016

3 – 4 decembrie 2016

Locație: București, Ella’s Center

 

Premisele lucrului cu Umbra Sinelui

Ştii multe, dar când te găseşti într-o situaţie neplăcută, uiţi de toată înţelepciunea ta?
M-aş simţi onorat dacă îmi permiţi să-ţi fiu un sprijin ca să poţi aplica ceea ce ştii, și să-ţi aminteşti că eşti mai mult decât credeai, să-ţi accesezi potenţialele care zac ascunse şi nefolosite în Umbra ta.
Întălnirile noastre sunt interactive și fiecare participant are asigurat timp și spaţiu de lucru individual. Fiecare participant are posibilitatea să-şi lucreze ‘problemele’ lui, ca să se transforme pâna în cele mai adânci tărâmuri ale Fiinţei lui. Cele două zile sunt rezervate pentru tine, pentru întîlnirea cu tine însuţi, în compasiune, dincolo de judecată sau condamnare.
Curajul de a lucra cu Umbra Sinelui
A te ocupa de Umbra proprie e un act curajos, dar și de asumare în bunătate cu tine însuţi!
Umbra face parte din Sinele nostru. Doar dacă ne recunoaştem și ne integrăm părţile noastre ascunse în Umbră, putem să ne experimentăm cu adevarat în: Fericire, Bucurie, Iubire, Claritate, Echilibru, Recunoştinţă, Responsabilitate, Luciditate și Mulţumire.
Umbra e cea care ascunde Potenţiale adevărate! În Umbră stă Puterea Personală adevărată!
Conştiinţa este cea care îți creează experienţele, deci pentru a te “ilumina” nu ai neapărat nevoie nici de tehnici, nici să citeşti o mie de cărţi, nici să stai ore în şir în meditaţie şi să vizualizezi lumina sau să primeşti a zecea iniţiere. Confruntarea cu tine însuţi pentru a-ţi lua înapoi toate proiecţiile înseamnă să-ţi iluminezi Umbra.
Fii Lucid: schimbarea nu vine din exterior! Schimbarea vine doar ca un rezultat al tranformării Umbrei. Nu mai fugi, nu mai căuta scurtături: Doar iluminând Umbra te iluminezi!

Câteva mărturii ale participanţilor din România și Austria:

„De 30 de ani practic și frecventez diferite seminarii și workshop-uri, însă ‘Integrarea Umbrei’ cu Manuel Christian este ceea mai intensă și transformativă experiență pentru că am învăţat să fiu mai asumat și să nu mai deleg responsabilitatea pentru viața mea.” Hans Staudenbauer, Austria

„…Am fost chiar revoltată, am protestat, dar acum consider că meritat tot acest timp și efort. Sunt fericită ca am avut privilegiul să particip la acest grup. Este greu de descris în cuvinte ce descoperim împreună. Şedinţele sunt cu adevărat spectaculoase. Este cea mai profundă și onestă cunoaştere din tot ce mi-a fost arătat în această viață. Mă simt mai înțeleaptă, în acceptare cu creațiile mele.” Kyraia, București, 2016.

„Ca un om care se află în căutare de sine de câțiva ani (8-10 ani) şi care a acumulat oarece ‘cultură’ spirituală, pot spune că întâlnirea cu Christian a însemnat concretizarea practică, cu sens și cu miez, a tot ceea ce citisem și aflasem până atunci.”

„În afară de o sumă de teorii, concepte și tehnici a căror aplicare practică a rămas fără rezultat, nu reușisem o reală schimbare pâna a ajunge să lucrez cu Christian. Iar lucrul cu Christian nu este întotdeuna foarte confortabil pentru că ne ‘obligă’ să ne asumăm întreaga resposabilitate pentru toate experienţele noastre.”

„Mie îmi aduce claritate, limpezime și implicit un alt mod de a percepe fenomenele vieţii și implicit de a le trăi.” Ramona Gândac, Tulcea, 2016.

„După fiecare întilnire mă simt mult mai uşurat și împăcat cu mine însumi. În rest sunt foarte impresionat cu câtă răbdare și dăruire se ocupă Manuel Christian cu fiecare participant în parte!” Josef Prenner, Austria, 2015

„Lucrul cu Manuel Christian m-a ajutat foarte mult să sparg multe dintre limitările mele. Mă simt mult mai asumată și puternică. Manuel Christian transmite mesajele pentru fiecare cu foarte mult umor și atinge o profunzime deosebită. Întâlnirile sunt de fiecare dată surprinzatoare, pur și simplu, super!” Sabine Machtinger, Austria

„Participarea la ‘Integrarea Umbrei’ m-a ajutat foarte mult să mă clarific în multe domenii ale vieții mele.” Ulrike Tomisser, Austria

„Am incercat deja foarte multe, dar participarea la „Integrarea Umbrei” mă ajuta foarte mult să mă clarific şi să aflu foarte multe lucruri despre mine care mi-au fost inconştiente. Foarte mult îmi plac Constelaţiile care sunt de a dreptul iluminatoare.” Heinz Bundschuh, Austria

„Prin participarea la ‘Integrarea Umbrei’ percep conflictele din viata mea altfel, am o altă perspectivă care mă ajută să-mi rezolv multe din problemele mele relaționale.” Sylvia Katz, Austria.

„Participarea la workshop-urile cu Manuel Christian m-a ajutat foarte mult să nu mă mai enervez asa mult în viața cotidiana, sunt mult mai liniștită și în acceptare.” Elisabeth Hoeller, Austria

Daca vrei să faci și tu parte din aceasta nouă grupă,te aștept cu mare drag!
Manuel Christian

 

 

Despre mine
1001592_1393066270922285_1612708644_nȘi acum, să mă prezint pe scurt.
Ofer, din 2004, şedințe individuale și workşhop-uri de Dezvoltare Personală – Spirituală, Integrarea Umbrei Sinelui, Constelaţii familiale și sistemice, fac Channeling conştient şi Citirea Sufletului( soulreading), în limbile germană și română.
Efectele lucrului cu mine sunt: extinderea conştiinţei și o mai mare conştienţă, extinderea corpului emoțional, evitarea somatizării blocajelor energetice şi claritate în Viață.
Consider că evoluţia noastră nu se va termina niciodată. Din cauza asta autodescoperirea nu s-a terminat nici pentru mine, chiar dacă mi-am asumat rolul de “învăţător”. Aşa că sunt în continuare angajat personal într-un proces de transformare de Sine, participând la cursurile și seminariile transformative oferite de Vywamus Zentrum Berlin și Fundația Vywamus.
Absolvent de studii universitare de actorie și canto în Viena, m-am “recalificat” în Germania ca psihoterapeut, având competenţe diverse printre care hipnoză clasică şi constelaţii sistemice. Pe terapii complementare sunt acreditat să practic Medicina Biomagnetică a Dr. Isaac Goiz Duran.
În România am venit cu primul workshop în 2007, iar de atunci sunt prezent și disponibil pentru cei care îmi solicită serviciile şi susţinerea.

 

 

Înscrierile, însoțite de scrisoare de motivație, se fac la adresa de email: vywamus_romania@yahoo.com.

Ne rezervăm dreptul de a selecta persoanele admise să facă parte din grupul de lucru.

Numarul de participanți este limitat.