18
nov.

Workshop „Cheile Genelor”, 21 noiembrie 2015

Poza Cheile Genelor

De-a lungul mileniilor, diverse sisteme de cunoaştere ezoterică au încercat să traseze hărţi ale destinului uman, care să răspundă nevoii fundamentale de înţelegere a drumului nostru în viaţă: cine suntem, de unde venim şi încotro ne îndreptăm.
Sistemul de cunoaştere al “Cheilor Genelor” este manualul pe care ar fi trebuit să-l primim de la naştere. Conţinând elemente revelatorii legate de vechiul I Ching, dar şi demersuri strict raţionale, fundamentate ştiinţific, această cunoaştere este în deplină armonie cu maniera în care astăzi, în noile energii, omenirea încearcă să-şi decripteze destinul. Richard Rudd, autorul acestui sistem, ne dezvăluie în cele 64 de hexagrame profilul hologenetic individual, dar şi tendinţele de evoluţie ale civilizaţiei umane, făcând corelaţii profunde între ezoterism şi ultimele descoperiri ale fizicii cuantice şi ale noii genetici.

Prin generarea hărţii profilului hologenetic, bazat pe locul şi timpul naşterii, Cheile Genelor ne jalonează drumul evoluţiei, punându-ne la dispoziţie adevărate “semne de circulaţie” ale menirii noastre. Contemplând şi recunoscând tiparele ascunse din spatele umbrelor prin care trecem în viaţă, putem converti energia care le alimentează în darurile minunate cu care am fost înzestraţi de la naştere. Dacă reuşim să ne identificăm drumul, viaţa devine o succesiune de sincronicităţi care ne aduc împlinire, bucurie şi în cuprinsul cărora ne putem manifesta creativitatea, scoţând-o de sub tirania lipsei de timp şi a muncii asidue.

Workshop-ul, susţinut de Adrian Constantinescu, va avea loc la Bucureşti, la Ella’s Center for Excellence, B-dul Gheorghe Magheru nr.12-14, bloc Patria, scara C, etaj 2, ap.32, interfon 32C (intrare din str. Arthur Verona, vis-a-vis de Carturesti).
Investiţie: 200 lei
Înscrieri: Adrian Constantinescu
Tel: 0733245271,
E-mail: adrian.constantinescu67@yahoo.com
Detaliile despre curs le gasiti şi pe site-ul oficialwww.adrianconstantinescu.ro.
Vezi şi
http://www.adrianconstantinescu.ro/emisiunea-dialoguri-intre-minte-si-inima-din-27-02-2015/
IMPORTANT: Intrucat la curs se va lucra şi pe pe profilele individuale, rog toti doritorii sa imi trimita din timp datele de nastere: DATA, LOCUL si ORA nasterii.