16
iun.

Workshop ‘Vocea Potrivită Ție’, 29 iunie 2016

PUTEREA VOCII, SUCCES DINAMIC

13530492_10206009057497385_506467614_n

Acest workshop este despre a aduce vocea ta în lume. Ți-ai dorit mereu să vorbești în public și nu ai avut ușurința în a face acest lucru? Ai decis tu că nu îți place sau nu ești talentat la a vorbi în fața unei audiențe?

Multe persoane aflate în această situație au descoperit că de fapt să cânte sau să vorbească în public este una din bucuriile cele mai mari și nici măcar nu au știut acest lucru! 

Îti place să vorbești în public dar emoțiile puternice te opresc din a face acest lucru? Știai tu că există instrumente simple care pot schimba acest lucru imediat?

Ai un mesaj pe care dorești să îl transmiți în lume dar atunci când deschizi gura nu știi ce să spui? Vrei să ai ușurință în a transmite mesajul tău? Acest workshop te va ajuta să descoperi cum să o faci! Rapid, cu ușurință!

În copilărie, aveai bucurie în a cânta și cei din jur te-au judecat și te-au descurajat să mai faci acest lucru? Vrei să te eliberezi de aceasta limitare creată în trecut și să lași bucuria exprimării cu vocea să îți umple viața?

Ai avut tu de făcut prezentări în fața unei audiențe dar te-ai simțit blocat și înghețat? Vrei să știi cum poți să schimbi acest lucru?

În acest workshop, se vor folosi folosi instrumente de accesare a conștiinței pentru a crea schimbări rapide în ceea ce privește vocea ta, modul în care tu apari în lume. Vei primi instrumente practice pe care să le folosești oricând în viața ta.

Facilitator:

Carleta Tiba, Trainer Certificat Access Consciousness

Carleta a învățat aceste instrumente la training-urile Access Consciousness ‘Right Voice For You’, facilitate de Gary Douglas și Blossom Benedict.

Dr. Carleta Tiba este Facilitator Certificat Access Consciousness încă din anul 2011. Carleta facilitează în România și în lume clase Access Bars, Fundatie, Clase Procese de Corp Access , Clase pe Tema ‘Relații, Bani, Vocea Ta în lume’, Clase ‘Being You’ și ‘Aventura de a Fi’.

Carleta a început să faciliteze clase Access Consciousness în România începând cu 2013.

Mai multe informații despre Carleta aflați aici.

Care este investiția ta?

  •            220 lei
  •            Copiii până la 16 ani neîmpliniți pot participa gratuit când sunt însoțiți de un părinte.

Când?

  • 29 Iunie, ora 6.00 pm-9.00 pm.

Ce primești?

  • Facilitare și instrumente dinamice care te ajută să ai vocea ta în lume, cu ușurință.

Înscrierea se face prin trimiterea unui email la office@ellascenter.com.

Pentru informații suplimentare vă rugăm să ne contactați la 0722.274.111.

Te așteptăm cu drag!