31
iul.

Training Access Bars

 

MIERCURI, 17 SEPTEMBRIE, 10.00 -17.00

TRAINING: ACCESS BARS (ACCESS COUNSCIOUSNESS)

Facilitator: Dr. Carleta Tiba

Poza Access Bars

Totul in viata vine la mine cu usurinta, bucurie si glorie.

Vino sa descoperi acest lucru in cursul acestei zile de training.

Vino sa inveti o metoda de neegalat, prin care iti poti transforma viata si prin care poti incepe sa creezi posibilitati diferite in viata ta si in lume!

Ce iti poate oferi aceasta clasa de o zi?

O modalitate dinamica de schimbare rapida pentru viata ta!

Instrumente de neegalat pe care le poti folosi pentru tine, pentru familie, pentru clienti.

Instrumente care pot fi adaugate oricarei altei modalitati sau tehnici pentru exponentializarea rezultatelor.

Posibilitatea de a contribui o schimbare semnificativa in lume.

Posibilitatea de a participa la nivele urmatoare de clase Access Consciousness.

ACCESUL la CONSTIINTA care ESTI!

Iti arata ca e posibil sa inveti cu usurinta si iti ofera spatiul in care sa descoperi ce capacitati ai si nu ai recunoscut.

Iti deschide usa spre posibilitati de care ai stiut mereu ca exista dar nu ai stiut cum sa le accesezi.

Un nou spatiu in care sa functionezi, CONSTIENT!

Vrei sa „gusti” putin din energia Bars?

O poti face aici:

Ce ai spune daca ai afla ca ti-ai putea transforma viata doar intr-o ora, stand culcat, intr-o pozitie confortabila si relaxata?

Mii de oameni din intreaga lume au aflat acest lucru si acum il poti accesa si tu. Despre ce este vorba? Se numeste Access Consciousness, The Bars. Bars este un proces energetic pentru corp ce contine 32 de puncte diferite pe cap care, atunci cand sunt atinse usor, te vor asista in eliberarea deciziilor pe care le-ai facut solide legat de orice aspect al vietii tale si pe pe care nu crezi ca le poti schimba.

Access Bars este prima clasa in Access Consciousness, un sistem dinamic de instrumente si informatii proiectate sa transforme orice aspect al vietii tale. Dupa o sedinta de Bars, in cel mai rau caz te vei simti ca dupa un masaj fantastic, in cel mai bun caz, intreaga ta viata se va schimba.

CE vom face?

La clasa de Access Bars primesti, pe langa informatiile legate de barele de energie si cum sa le rulezi (sa le eliberezi), si informatii despre alte instrumente care iti fac viata mai frumoasa si mai usoara in fiecare clipa si care te invata sa primesti si sa te simti bine fiind tu.

Unul dintre aceste instrumente este fraza de curatare, o bagheta magica in viata ta care curata orice te limiteaza si nu iti permite sa fii orice iti doresti sa fii.

Vei primi materiale de curs si dupa curs, Instrumente Access, 4 sesiuni de Bars (doua pe care le primesti, doua pe care le faci), certificare internationala de Practicant de Access Bars, coffee break.

Aceasta clasa este facilitata de Dr Carleta Tiba, Facilitator Certificat Access Consciousness.

Access Bars poate fi practicat de oricine: copii, batrani, adulti, tineri. Oricine, indiferent de profesie si de educatie poate folosi acest instrument, pentru a imbunatati semnificativ orice aspect al vietii, inclusiv business, sanatate, relatii, situatie financiara, cariera, capacitati, talente si abilitati.

Stii ca instrumentul este pentru tine in acest moment daca vrei sa renunti la a te mai judeca pe tine sau pe ceilalti si vrei transformari rapide in viata ta.

Detalii organizatorice

PRET?
550 Ron

Dupa terminarea acestei zile de training vei obtine un certificat si vei deveni practician Access Bars.

O clasa de BARS este unul dintre cele mai minunate cadouri pe care le poti face: tie, corpului tau si lumii!

Este viata ta!
Ce alegi?
Timpul este ACUM!