25
mart.

Seară de Meditație, 31 martie 2016

11217570_1058610054198941_491601368615561142_n

Meditatie si Contemplare

Pentru ca configuratia astrala ne e favorabila transformarii si integrarii.

In practica Meditatia este un proces care necesita indepartarea de activitatile de zi cu zi. Practica ne ajuta sa ne transformam calitatea vietii, sa o transformam in meditatie/contemplare/rugaciune, ne permite sa ne lasam viata sa se desfasoare in ritmul propriu.

Ai ocazia in acesta intalnire sa te familiarizezi cu practica a 3 stiluri de Meditatie:

Meditatia de autoexaminare care conduce la Cunoastere de Sine si eliminarea tendintelor instinctuale emotionale si psihologice.
Meditatia in campul mental pentru a gasi sursa din care se formeaza gandurile. Acest proces ne ajuta in timp sa recunoastem gandul inainte ca el sa se formeze.
Meditatia nonduala prin care mintea este incredintata constiintei pure. ( Recunoasterea experimentatorului/meditatorului)

“Obiectivul” meditatiei este la inceput acela ca starea interioara de liniste profunda sa predomine in actiunile de zi cu zi, iar acestea sa apara spontan din starea de Prezenta.

Meditatia te aduce mai aproape de Sufletul tau, si iti aduce calitatile acestuia la suprafata. Prin practica Meditatiei iti vindeci, transformi si integrezi aspectele in totalitatea fiintei.

Experinta anterioara nu este necesara.

Detalii:
Costul este 50 lei
Sunt 5 locuri gratuite pentru persoanele cu posibilitati financiare reduse.

Va rog sa va inscrieti pe mail ca sa am o evidenta a locurilor confirmate:
coaching@cameliastefan.ro
Intalnirea are loc cu minim 10 participanti, ultima zi de inscriere este miercuri seara.

Facilitator Camelia Stefan –Trainer Inteligenta Spirituala, Life Coach NLP certificat.
Practic meditatia constient de cel putin 10 ani si spun aste pentru ca obisnuiam sa meditez de cand eram mica fara sa stiu sa ii dau un nume acestui proces.
In ultimii ani am un mod de viata contemplativ si am un dar recunoscut sa facilitez transformari interioare prin meditatie; cuvintele si energia se creeaza si eu devin un Catalizator al transformarii energetice al grupului.

Contact:
www.cameliastefan.ro
coaching@cameliastefan.ro
Tel:0756.499.975