24
oct.

Relaxed and Centered – YIN Yoga & Meditation, 3 nov. 2016

14690981_1802498573299455_6145794837802544813_n

Va invitam la o seara de explorare constienta a corpului, emotiilor si mintii prin YIN yoga si meditatie, o calatorie care va aduce o stare de eliberare si relaxare profunda si in acelasi timp ne va ajuta sa ne reconectam cu noi insine, gasind acel centru din interiorul nostru care ne permite sa fim stabili si deschisi fata de propriile experiente, fata de cei din jur si fata de viata in general.

☼ YIN Yoga – o practica ce te invata sa observi, sa asculti, sa accepti, sa eliberezi.
Acest gen de yoga are ca si particularitate abordarea posturilor – similare celor din Hatha Yoga – intro maniera cat mai lejera, fireasca, naturala, accesibila fiecaruia. Atingand stari de relaxare profunda, practica va permite eliberarea energiei traumelor emotionale stocate in corp la nivelul tesuturilor profunde, deblocarea anumitor temeri, frici, limitari mentale, purtandu-ne intr-un spatiu al cunoasterii, acceptarii, eliberarii si iubirii.
YIN Yoga este una din cele mai potrivite practici ce creaza premizele necesare sesiunilor de meditatie prelungite, antrenand atat corpul dar si toate nivelele subtile ale fiintei noastre pentru trecerea in starea de nemiscare si observare a tot ceea ce este, asa cum este.

☼ Meditatia – o practica foarte puternica, care poate aduce transformari fundamentale la toate nivelurile fiintei noastre, de la modificarea activitatii genelor la nivel fizic si pana la schimbarea relatiei cu noi insine si lumea in general.
Scopul acestei practici este acela de a ajunge la o anumita stabilitate a mintii si un nivel crescut de constienta, care ne permit sa avem o stare calma, relaxata, deschisa, flexibila si atenta pentru a putea trai bucuria, pacea si linistea momentului prezent.
Meditatia nu presupune atingerea unei stari in care nu mai avem ganduri sau emotii si traim intr-o stare de eterna beatitudine, ci ne ajuta sa ne apropiem cat mai mult de un mod natural si firesc de a fi in care permitem lucrurilor sa se intample, permitem gandurilor si emotiilor sa vina si sa plece fara a mai fi dusi de val si a ne lasa tulburati de acestea.

☼Programul serii:
19.00 – 20.30: YIN Yoga cu Corina Doka
20.40 – 22.00: Meditatie cu Crina Radu

☼ Participare: 70 Ron
Numarul locuri: max. 15 participanti

☼ Nota: experienta anterioara cu aceste practici – YIN Yoga si Meditatie – nu este necesara. In timpul claselor se vor primi toate informatiile si instructiunile necesare pentru a practica exercitiile propuse.

Facilitatori:
☼ Corina Ionescu (Doka) – cititor impatimit al poeziei miscarii, explorator atent al spatiului interior si devotat ascultator al intuitiei. Corina este instructor Hatha yoga si YIN yoga, acreditat de YAI India – Europe branch si YAI USA, trainer international bodyART, initiat a in tainele masajului ThaiBodyWork. Practica yoga din 2010 si ghideaza clase de 5 ani.

☼ Crina Radu – a inceput calatoria catre explorarea constienta de sine in anul 2012, iar aceasta a purtat-o din Europa în Asia si inapoi in Europa, cunoscand astfel si intrand in contact cu diferite traditii filosofice si religioase, dar si diferite tehnici de meditatie si lucru cu mintea si emotiile, pe care le-a intregrat intr-un sistem holistic usor de aplicat in viata de zi cu zi. A studiat arta si tehnica meditatiei de la maestrii autentici din Asia. Crina este practicant al budismului tibetan, practicant reiki, Basic Master – New Paradigm MDT

Pentru inscrieri si mai multe detalii: livinglifemindfully33@gmail.com