23
apr.

Mindful Eating: Mindfulness & Nutriție echilibrată, 26 aprilie 2017

Ritmul de viata alert si programul incarcat iti lasa, de obicei, putin timp pentru a te gandi si a acorda atentia cuvenita felului in care mananci. Insa, starea de sanatate a organismului, vitalitatea si echilibrul emotional sunt strans legate de ceea ce mananci si felul in care o faci.

De aceea, te invitam la un atelier diferit in care vom imbina tehnicile de Mindfulness cu informatii importante despre ceea ce presupune o dieta echilibrata, pentru a-ti oferi cele necesare pentru a putea aduce echilibru, constienta si mai multa sanatate in felul in care te hranesti.

Participand la atelier vei:
– invata 2 tehnici de Mindfulness pe care le poti aplica ulterior oriunde si oricand;
– intelege cum se aplica tehnicile de Mindfulness in modul in care te hranesti si care sunt beneficiile aplicarii acestora;
– descoperi principiile si elementele unei diete echilibrate;
– intelege cum sa faci trecerea lina si fara pericole pentru sanatatea ta de la modul in care te hranesti acum la un stil mai echilibrat;
– invata care alimente intretin starea de sanatate si vitalitatea si care alimente le pun in pericol si de ce;
– descoperi rolul pe care il are o dieta echilibrata pentru starea de sanatate a organismului tau si pentru echilibrul emotional.

Programul atelierului:
☼19.30 – 20.30: Tehnici de Mindfulness – Mindfulness of Breath si Mindfulness of Body (cu Crina Radu)
☼ 20.30 – 22.30: Principiile unei diete echilibrate si cum putem aplica Mindfulness-ul in nutritie (cu Cristian Rosca)

Participare: 80 Ron / persoana
Numarul de locuri este limitat.
Inscrie-te prin e-mail la crina@livinglifemindfully.ro .

Facilitatori:
Crina Radu a inceput calatoria catre explorarea constienta de sine in anul 2012, iar aceasta a purtat-o din Europa în Asia si inapoi in Europa, cunoscand astfel si intrand in contact cu diferite traditii filosofice si religioase, dar si diferite tehnici de meditatie si lucru cu mintea si emotiile, pe care le-a intregrat intr-un sistem holistic usor de aplicat in viata de zi cu zi. A studiat arta si tehnica meditatiei de la maestrii din Asia, practicand meditatia si facand din aceasta practica un mod de a fi, un mod de viata, care i-a permis sa observe si transforme tipare comportamentale care o limitau si ii provocau suferinta.

Crina este Trainer de Mindfulness, practicant al budismului tibetan, practicant reiki, Basic Master – New Paradigm MDT, pasionata si de comunicare, cu deschidere catre oameni si starea acestora de bine.

☼ Cristian Rosca – Specialist in Medicina Holistica (Cabinet Terapii Alternative ” Terapeut Cristian Rosca”). Cristian este terapeut de medicina alternativa/complementara, specialist in terapii naturiste, fitoterapie, cu vaste expertize in domeniul biorezonantei si terapiilor holistice. Este specializat in tratarea afectiunilor „grave”, printr-o metoda ce integreaza tehnici de nutritie, fitoterapie, megavitamine, vegetarianism, suplimente alimentare, biorezonanta si energoterapie.

Pentru inscrieri si informatii suplimentare: crina@livinglifemindfully.ro .