10
sept.

Life Integration Process – LIP cu Jan Dubravcik, 8 octombrie 2016

14100507_10210500885780082_8900804323817815717_n

Vă invităm la seminarul Procesul Integrarii Vieții (Life Integration Process – LIP), facilitat de Jan Dubravcik. Un format unic de constelație care permite să va re-conectați cu Prezența și să intrati în contact cu ființa cea mai interioară.

Șapte niveluri de conștiință, șapte etape ale dezvoltării societății, șapte sezoane ale vieții umane și șapte centre energetice ale corpului uman;

Trecerea printr-un proces LIP iti permite vizualizarea etapelor de viata anterioare asa cum sunt ele percepute de partile tale interioare: copilul interior, adolescentul tau interior – dar cel mai important modul în care acestea sunt percepute de către cel care a venit în această lume cu tine – copilul nenăscut, Esența ta interioară – cel care te diferențiază de toți ceilalți. Și, în același timp, acela pe care toți il cautam inconstient întreaga viață, Adevaratul sine.
Partea care este unica și datorită careia fiecare dintre noi poate (și ar trebui) să lăse propriul mesaj original în lume – sa îndeplineasca scopul nostru de viață.

Rezultatul acestui proces este o integrare profundă a propriei vieți și o recunoaștere la fel de profundă și emoționantă a misiunii vieții tale și a înțelepciunii care te ghideaza;

Despre Jan Dubravcik:

„O nevoie interioară de implinire, lupta cu vidul valorilor societății moderne și dorința de a găsi o cale de a duce o viață plină de sens în interiorul societății moderne, fără a fi nevoie să ma izolez de societate sau să fug în pustiul naturii – pentru a „goli capul” si calma sufletul, în cele din urmă m-au condus intr-un sat german mic Marmagen, în casa lui Dr. Wilfried Nelles, bine-cunoscut terapeut de constelații și fondatorul unui nou format constelație – procesul de integrare a vieții (LIP ). în acel moment il știam pe Wilfried Nelles numai ca autor al cărților care au ajuns la mine prin „coincidențe”, și au fost foarte aproape de mine în ceea ce privește filozofia, valorile vieții și ale gândurilor. Si participasem la câteva seminarii de constelatii de familie.

Ceea ce am văzut când Nelles a făcut primul meu LIP mi-a schimbat complet viața. Am avut șansa de a vedea ceea ce am simțit deja de mai mulți ani – propriul meu sine, în anumite faze ale vieții mele. Aceasta a fost prima dată în viața mea când am fost capabil de a privi și înțelege exact așa cum s-a întâmplat. In câteva secunde totul a făcut clic pe loc și a început să aibă sens. Și cu aceasta realizare, tot stresul, tensiunea și incertitudinea internă s-a diminuat. La acel moment am știut – și mai târziu am fost în stare să accept că totul în viața noastră trebuie să se întâmple și încă se întâmplă exact așa cum este menit să se întâmple. Că totul este corect exact așa cum este și că viața tot timpul ne pregăteste pentru ceva, ce am venit în această lume sa facem – și ceea ce mulți numesc ca „scopul vieții”.

A fost ziua când am înțeles că nu am mai văzut ceva atat de puternic ca metoda LIP niciodata. Profund vindecator și care ajunge la rădăcinile adânci ale suferinței noastre. De asemenea, mi-am dat seama că este ceea ce am așteptat de o perioadă lungă de timp – și ceea ce sunt menit să fac. Pana in prezent am sustinut seminarii LIP în mai multe țări – cu scopul de a permite oamenilor să se „elibereze ei înșiși”, sa intre în legătură cu „miezul” lor și să înceapă să aibă încredere în ei înșiși și propria lor viață.

Contributia pentru participare:

70€ – persoana care isi lucreaza propriul proces LIP
30€ – persoana participant fara propriul proces LIP ( participant activ /reprezentant in constelatiile celorlalti)

Indiferent de ziua in care va programati pentru LIP, se participa la intreg weekend-ul.

Numarul persoanelor care pot avea propriul lor proces LIP este de 6 persoane/zi.
Locurile se ocupa in ordinea achitarii contributiei.

Pentru inregistrare va rog sa scrieti un mesaj la steauasufletului@gmail.com si veti primi detaliile pentru plata.

Marturii:

” Seara buna draga Sarani, iti multumesc mult pentru oportunitate, printre cele mai adevarate lucruri la care am fost prezenta, multumiri peste multumiri, seara linistita.
cu mare recunostinta, Delia”

„O DA! este minunat sa vezi/sa simti cum aspectele fiintei incep sa se aseze, sa se clarifice, sa se impace, adunandu-se cu bucurie spre a sarbatori intregirea, linistea, pacea, armonia, frumusetea „coborarii luminii pe pamant”. Multumesc Sarani, multumesc Jan! ♥” Cristina

„Iata cum universul aseaza lucrurile atat de frumos … nu trebuie decat sa fim prezenti si atenti la ce se intampla in jurul nostru. Am citit despre evenimentul care avea sa urmeze la Bucuresti – Life integration Process insa nu am simtit nimic atunci. Insa, intr-o zi de joi, ora 10 dimineata, am recitit mesajul si am rezonat cu faptul ca in cadrul procesului voi intra in legatura cu sinele meu divin in diferite etape ale existentei mele. Atunci am stiut ca trebuie sa merg. Si am mers, nu mai tarziu decat 4 ore mai tarziu. Am fost prezenta la eveniment, fara sa stiu nimic despre ce se va petrece acolo. Aveam insa convingerea ca ceea ce se va intampla va fi in accord cu voia divina…si simteam, aveam intuitia, ca este pentru mine. A fost una din cele mai importante si puternice experiente prin care am trecut. Am vazut cu ochii mei adevarul, am vazut cu ochii mei schimbarea, intregirea, bucuria de a–mi simti sinele si, cel mai important – bucuria de a-mi ridica copilul acela care aproape era ingenuncheat. … eram eu, m-am recunoscut…. Apoi, sustinerea lui Jan a fost fantastica … am ridicat copilul, l-am integrat si l-am acceptat cu muuuuulta iubire. Avea nevoie de asta si eu nu stiam….sunt recunoscatoare universului pentru ceea ce am trait, multumesc lui Jan – un om absolut minunat, multumesc sinelui ca m-a indrumat sa ajung acolo si multumesc Anisoarei pentru indrumare si pentru increderea pe care mi-o transmite ….” Corina

„Buna, Anisoara!
Iti trimit gandurile mele cu privire la participarea la LIP. Iti multumesc inca o data pentru asa o bucurie!

Asa cum zice si Jan, totul se intampla asa cum trebuie sa se intample. Din momentul in care am aflat despre acest eveniment, am stiut ca trebuie sa particip. Intuiam ca imi va schimba viata. Nu stiam in ce masura si in directie si nici acum nu stiu. Inca!
Participand la Life Integration Process cu Jan Dubravcik, am experimentat ceea ce era descris in prezentare. Reconectarea cu Prezenta si contactul cu Sinele. Desi la nivel de suflet suntem perfecti, Viata ne mai abate de la cale. Dar tot Viata are grija sa ne repuna pe Cale.
In momentul in care am realizat, in cadrul constelatiei mele, ca nu-mi recunosc Sinele, ca nu-mi apartine, nu am putut sa verbalizez acest lucru, dar, cum aceste constelatii nu mint, si tu, ca participant in aceste constelatii, nu poti minti, Sinele a facut acest lucru in locul meu. Iar reconectarea a venit in mod natural.
Sunt recunoscatoare Vietii, sunt recunoscatoare pentru tot ceea ce traiesc si pentru toti oamenii pe care Viata, din anumite motive, ii aduce aproape de mine! Magda”

„Pentru mine simt că acest proces e life changing.
Susținută de Jan și de persoanele care au participat la LIP ul meu am conștientizat cu adevarat când s-a produs rana/suferința mea, am acceptat-o, am integrat-o și am vindecat-o.
Am fost așezată pe drumul meu și simt că voi evolua spre ce e menit să mi se întâmple și să experimentez în această viață.
Văd viața cu alți ochi și înțeleg cu adevărat alegerea mea de a trăi această viață.
Am primit răspunsurile la toate frustările și durerile care nu-mi dădeau pace din momentul în care am renunțat la control în cadrul procesului.
Simt că sufletul meu s-a întors în totalitate și simt o înțelegere față de tot ce mă înconjoară. Știu cine sunt și de ce am venit.
Am nevoie să mai stau măcar cateva zile și să reflectez asupra la ce am experimentat astăzi.
Îți mulțumesc acum cu sufletul întregit! Te iubesc și mă bucur că existăm!” Alexandra

„LIP cu Jan Dubravcik ?
O perspectiva corecta si integrativa a actului de cerere-oferta sau in speta , vanzarea- cumpararea unui produs care serveste Spiritului, seamana din perspectiva cunoscatorului care lucreaza cu Inima inaintea cardului bancar, mai curand cu abordarea holistica a genului decat cu excitatia buruienoasa a limbii unui individ care iti bate la usa insistent, fixandu te cu o privire mercantila.

Alege destept cel care poate intelege si face diferenta intre insufletirea celui capabil sa ofere un produs depentru Suflet, nascut din dexteritate, initiativa, bucurie si sudoare si senzationalul rasuflat la prima penetrare a poleielii infasurate bombastic, tipata cu aplomb colorat in coasta unei reclame care promite tot, tot ce se poate chiar acum, in aceasta clipa!

Nu fac decat sa vorbesc de Cel Care Cere, cuminte si constient, din punctul in care a ajuns sa aiba ochiul pozitionat exact in unghiul potrivit necesar sa re-cunoasca generozitatea, puterea de expresie subliniata de cunoastere cizelata constant si continuu, a Celui Care Ofera, cu drag si onorare, scheme esentializate de necesitate, intentionate pe nevoia de rezolvare concisa si obiectiva.

Adumbriti de nevoi ce devin ireprimabile pe parcursul vindecarii si revendicarii partilor din noi care ne aduc la Sinele intreg atat de ravnit celor odata treziti la un nivel de constiinta peste medie, unii sunt peste masura bucurosi sa primeasca ceea ce o suma de oameni impulsionati de credinta, cunoastere si implinirea misiunii lor prin exercitarea darurilor personale, pot oferi din Inima.

In plimbarea pe claviatura Vietii, unii dintre ei, trebuie doar (re)cunoscuti pentru ca stau cumva infasurati in modestia lor pardonabila.

Apoi reglajul devine simplu la toate nivelele.
Curgerea devine suficienta in sine, fara incordare, fara fard, fara publicitate ambalata suplimentar, pentru ca timpul pur si simplu nu mai are rabdare atat din partea Celui Care Cere cat si din partea Celui Care Ofera!

Te-am onorat cu Salutul meu Jan, pentru ca mi-ai confirmat prin felul in care ai condus LIP, partile pe care stiam ca le mai am de integrat in aceasta Calatorie..
Sper sa mai vina candva o zi, in care sa sustin dintr-o varianta si mai apropiata de Cine-Sunt-Eu-Cu-Adevarat, apa incarcata de Iubire si Sens a ochilor tai.

Asadar – evident din punctul meu de apreciere – alege destept nu cel care poate intelege si face diferenta intre faptul de a fi citit sau nu acest testimonial, ci cel care face un pas-mai-departe!

Multumesc Jan Dubravcik pentru Dragoste!
Multumesc pentru Dragoste Sarani!

In Lak’ech,
Mihaela Lazarec
9 iulie 2016”

Despre Munca cu Constelatia

„Ideea de bază din spatele lucrării clasice a Constelatiilor de familie, din punctul meu de vedere, este faptul că fiecare individ are propriul loc în tribul sau ierarhia familiei, cu regulile de bază ale tribului și ale vieții însăși. Și aceste „reguli de bază” se aplică, de asemenea, oricărui grup sau sistem.
Chiar dacă (din punct de vedere existențial), nu putem nega lipirea la familia noastră originală și rasa umană în sine – pentru a urma chemarea propriei noastre vieți trebuie să lăsăm credințele vechi, care provin din conștiința colectivă (familia noastră originală, societate, istoria rasei umane, etc.), acolo unde aparțin – în trecut. Dacă dorim să ne trăim viața noastră și să devenim adulți, la un anumit moment trebuie să mergem pe propriul nostru drum.
Și dincolo de aceasta „graniță”, respectarea regulilor de bază ale familiei sau grupului nu ne va mai ajuta.
Prin urmare, eu nu lucrez cu constelațiile familiale clasice ci cu metoda Procesului Integrării Vieții ( LIP ), al cărui fundament depășește sistemul familiei (sau al oricărui grup) și respectă întreaga evoluție a conștiinței. Chiar dacă, în anumite cazuri, lucrez cu unele aspecte ale constelațiilor familiale, nu mă focusez pe corectarea stării individului în cadrul oricărui sistem și nici nu urmăresc să schimb sau să se adaptez nimic în ceea ce privește trecutul unei astfel de relații.
Din acest motiv, nu sunt atât de interesat de rolul unui individ ca parte a unui sistem, în familie sau societate – ci numai în relația lui cu el și cu ceea ce vrea viața de la el.
Pentru mine, munca cu constelațiile este un mod care ne permite – spre deosebire de foarte puține alte metode, să descoperim și (mai ales) să percepem adevărul. Ea ne dă ocazia să ne vedem dintr-o perspectivă diferită. Să ne vedem în comportamentul nostru – „din exterior” și să înțelegem sentimentele „celeilalte părti”.
În acel moment ne dă posibilitatea să devenim conștienți și șansa de a trece dincolo de propriul nostru „vis” – propria noastră realitate virtuală în care (până la un anumit moment) cu toții trăim.
Să vedem adevărul care în mod normal stă ascuns pentru noi. Stă ascuns pentru că întreaga noastră perspectivă, propria noastră vedere a realității, este creată de ceva ce vine din exterior, din mediul nostru extern (de la ceea ce am fost învățați de către părinții noștri, profesorii noștri, prietenii noștri, clerici și de ceea ce ne-a fost insuflat de ani de zile de mass-media, societatea și lumea externă).
Tot ceea ce vine din exterior – din trecutul nostru, din trecutul familiei noastre, din mediul nostru – este instabil, schimbător în timp și de înlocuit. Si ca tot ceea ce poate fi înlocuit nu ne poate da un sens pozitiv pe termen lung, sens pe care noi toți îl căutăm.
Procesul Integrării Vietii
LIP sau „Life Integration Process” este o nouă abordare a lucrului cu constelațiile, dezvoltat de terapeutul german Wilfried Nelles.
A evoluat metodic din constelațiile familiale clasice, dar, spre deosebire de constelațiile de familie nu se ocupă de poziția clientului într-un sistem închis creat de o ființă umană – o familie, un grup de lucru, relația cu partenerul sau o societate.
LIP se referă în mod explicit la abordarea unui individ ca el însuși si viața lui.
Pentru mine, cea mai importantă diferență este că LIP nu se ocupă cu trecutul nostru și nu vrea să schimbe nimic în el. Din contră – în ceea ce privește trecutul nostru intenția LIP este doar de a vedea tot ceea ce sa întâmplat în trecut și apoi să-l accepte exact așa cum a fost. Nu să „taie”, „curețe” sau „șteargă” nimic din trecut. Doar să-l accepte exact așa cum sa întâmplat – și apoi lăsat acolo unde era. Fără nici o intenție de rezolva „încurcăturile” individului în soarta familiei lui (sau un alt mod a reface relația dintre individ și familia lui) sau propriul trecut.
Astfel, de altfel, LIP pune la îndoială întregul concept al constelațiilor familiale clasice (și, în afară de asta, de asemenea, întreaga psihologie modernă).
Încurcătura unui individ, în trecutul familiei sale (și, de asemenea, în propriul trecut) se află numai și numai în faptul că noi nu o vedem (și, de foarte multe ori noi nu vrem să o vedem).
Pentru că atunci când individul se identifică cu cineva din strămoșii lui, el preia subconștient soarta acelui strămoș, și când în timpul constelației el poate vedea asta, fără nici o intenție de a schimba ceva, el este liber și dezlegat. Dar acest lucru înseamnă, de asemenea, că, într-adevăr nu există nici o încurcătură (ghemotoc de fire amestecate). Deci, nu avem nevoie să rezolvăm încurcăturile pentru a fi în măsură să ne mișcăm mai departe. După părerea mea, nu. Dimpotrivă, încercarea de rezolvare este contra-productivă și la sfârșit ne vom găsi într-o fundătură, „alergând în cerc”, în mod constant, în cercul din care nu există nici o scăpare vom sta în continuare. Prin urmare, tot ceea ce este necesar este conștientizarea, înțelegerea și o vedere a realității …
LIP se bazează pe conceptul de „evoluție a conștiinței” – și permite (clientului) să se uite la viața reală a lui din perspectiva unei conștiințe adulte.
Întrucât clientul este o parte a constelației – asta îi permite să perceapă și sa aibă o experiență, si în același timp, el se uita numai – îsi permite să vadă realitatea obiectivă, nu doar o altă imagine exterioară lui însuși.
Ceea ce de multe ori apare în lumină în timpul constelației LIP, ceea ce este revelat, nu are doar o semnificație practică imensă, ci și ne ajută să înțelegem propria noastră viață – exact așa cum s-a întâmplat, cu totul implicat. Si, deoarece clientul isi priveste viata de la distanță, de asemenea, ea se vindeca … ” Jan Dubravcik