11
oct.

Experiența Întrupării Geniului – cu Maureen Momo Freehill, 13 și 20 octombrie 2016

14516382_1072686186171926_2366803148419662157_n

 

Întruparea și experiența directa a GENIULUI extraordinar ascuns în celulele și ADN-ul vostru.

Alătura-te unei frumoase comunități de prieteni de suflet în această călătorie fizică și mistică spre Adevăr, care se întâmplă acum pe planetă.

Aflați cum puteți să citiți această uimitoare si clară hartă a conștiinței dintr-o perspectivă unică codată bazată pe momentul datei voastre de naștere.

Facilitator pentru această seară este Maureen Momo Freehill, instructor de dans MFA, mentor personal si artist butoh din statul Washington SUA.
Geniul ei unic se manifestă în zona de ghidare a celorlalți să SIMTĂ în mod liber, să se MIȘTE în mod liber și să CREEZE prin corp cu peisajul viu al acestei hărți personale. Esențele arhetipale revelate prin profilul vostru de Cheile Genelor și experiența lor directă în corp vă ajută la contemplarea profundă și de durată, iluminare de sine, integrare și transformare.

Ce spun călătorii ocazionali ai Cheilor Genelor despre această experiență:
„CHEILE GENELOR este o hartă evolutivă – o hartă individual adaptată la evoluția sufletului nostru”
„CHEILE GENELOR este o sinteză a înțelepciunii învățăturilor: Buddhism, Creștinism și Alchimie … O variantă actualizată a I Ching care descrie ADN-ul nostru, … corpul cel mai profund al cunoașterii pe care l-am întâlnit vreodată. Contează, pentru că ea arată atât de clar spre interior, iar chintesența învățăturii este despre cum să deschidem permanent inima. ”
„CHEILE GENELOR este cel mai bun proces de „auto-ajutor” pe care l-am întâlnit vreodată ….. un mod simplu, auto-suficient de a intelege cum să mă ocup de propria existență și munca mea aici, pe această planetă. ”
„CHEILE GENELOR duce Sistemul Human Design la următorul nivel spiritual (cu arhetipuri jungiene și mitologie) într-o călătorie energetică prin cele 64 Porți I Ching.
„CHEILE GENELOR este o transmisiune vie – un sistem de trezire, care delimitează fiecare dintre cei 64 de codoni ADN ca o cale spre iluminare, … și este cel mai interesant adevăr care se întâmplă pe planetă. ”
CHEILE GENELOR invită răsturnari și revelatii care să vină cu o mai mare conștientizare pe măsură ce învățăm să le permitem, să le acceptam și să le îmbrățișam mai deplin, aducând o nouă perspectivă, care conține un sentiment mai mare de libertate și bucurie, mai ales în momentele cele mai dificile. ”

Întâlnirile vor avea loc în serile de 13 si 20 Octombrie, între orele 19.00 – 22.00.

Pentru înregistrare vă rugăm contactați Sarani Anisoara Cismasu, pe email steauasufletului@gmail.com

Vă rugăm să descărcați / tipăriți profilul personal hologenetic înainte de a participa la eveniment și aduceți-l cu voi.

Contribuția pentru participare este 55 Lei.

Maureen Momo este, de asemenea disponibilă pentru programarea unui număr limitat de sesiuni unu-la-unu de Întrupare Cheile Genelor, varianta (60-80min).
Vă rugăm să o contactați direct pentru a programa o sesiune, fie printr-un mesaj privat pe facebook fie prin email la momo@butopia.net.