18
apr.

Este viața mea dictată de Karma? Învață cum să o schimbi, 9 mai 2017

Când avem de a face cu provocări în viață, adeseori ne întrebăm ”De ce mi se întâmplă aceasta mie?” Unii dintre noi am cugetat asupra unei dificultăți din viața noastră și am gândit ” Ar putea fi aceasta destinul sau soarta mea?” și pentru moment ne-am simțit neajutorați pentru a putea schimba situația. Există o credință comună că dacă vom încerca să fim mai buni și să facem fapte bune, atunci acestea ni se vor întoarce la fel. Totuși, nu realizăm că a noastră karma, din toate viețile noastre anterioare, are o mare influență asupra vieții noastre curente.

Cercetarea Spirituală a arătat că 65% din evenimentele vieții noastre sunt predestinate și nu sunt sub controlul nostru. Aceasta include toate evenimentele majore din viața noastră care ne produc fericire sau nefericire. În această conferință spirituală noi vom explica cum putem depăși destinul nostru ostil prin practică spirituală. Nu numai că practica spirituală ne ajută să ne depășim karma, dar ne permite să experimentăm mai multă fericire și stabilitate în viață.

Ne bucurăm să veniți și să vă alăturați nouă la această conferință penru a afla mai multe lucruri.

Participarea la această conferință este gratuită, însă donațiile pentru Fundația de Cercetare Științifică Spirituală (SSRF) sunt bine venite.