29
sept.

Conferinta de prezentare ‘Aliniament Divin’, 1 octombrie 2016

14494798_1158997854188675_879947689575880168_n

Sarani Anisoara Cismasu impreuna cu Alexandra Dumitrica, va invita la Conferinta de prezentare a Aliniamentului Divin al coloanei vertrebrale.

„Asadar va invitam la Conferinta care este gratuita in care va vom vorbi depsre ce este Aliniamentul, vom face cunostinta practica cu energia aliniamentului, vom vorbi despre radiatii si undele electomagnetice care provoaca neplaceri corpul fizic si va vom arata cum sa le neutralizam. Iar dupa, vom face sesiuni individuale in ordinea programarilor.

Veniti sa Simtiti cu inima si cu sufletul ce se intampla in campul acestei energii si sa Vedeti cum are loc un aliniament, si cum acest miracol este prezent in vietiile noastre. Este nevoie de tine sa Spui Da Ordinii Divine si sa lasi sa se intampla natural prin puterea Spiritului. “ Alexandra Dumitrica

Alinierea Divină este o formă noua de vindecare spirituală, o forma revoluționara de vindecare, care nu a mai fost manifestată în această formă în lume. Este o formă de realiniere a bazinului si coloanei vertebrale care nu poate fi obținută prin eforturi fizice, tehnici sau intervenții de orice alt fel.

Realinierea spirituală a coloanei vertebrale poate rezolva cauzele conflictelor psiho-spirituale manifestate vizibil în corp sub forma anomaliilor fizice (curburi și tensiuni), în doar câteva minute, FĂRĂ NICI UN CONTACT FIZIC.

Bazinul se îndreaptă, lungimea picioarelor se armonizează, umerii și omoplații se adaptează la energia „Noii Ordini”, astfel încât întreaga coloană vertebrală se poate îndrepta. În funcție de gradul de avansare, chiar și scoliozele cele mai grave, cronice, se pot reduce treptat.

Această vindecare spirituală, vizibilă și demonstrabilă, SE EFECTUEAZĂ ÎNTR-O SINGURĂ ÎNTÂLNIRE.

Instaurarea acestei Ordini Divine derivă din puterea Spiritului superior inteligent; ajută și în cazul suferinței emoționale, a crizelor existențiale și a problemelor relaționale. A realinia corpul înseamnă a topi ansamblul de cauze ale tuturor blocajelor energetice la nivelul Spiritului, al sufletului și deci al corpului. Este nevoie ca Spiritul uman să ajungă din nou la Ordinea Divină; aceasta este condiția indispensabilă pentru a stabiliza o ordine perfectă în corp și pentru ca Forța Vitală să poată curge în mod armonios, permițându-ne să trăim o stare completă de bine.

„Coloana vertebrala este primul loc unde puteti începe să vă conectati la prosperitatea vieții din voi. Coloana vertebrală este coloana putere care te poartă prin lume. Ea reglementează toate mișcările și micromiscarile, de la stat, mers pe jos până la alergare. Pe măsură ce te împuternicesti spre a-ti îndeplini calea unică spre prosperitate, vei trezi puterea coloanei tale.
Vei umbla mai înalt, te vei simti fizic mai puternic, emoțional mai calm și mental mai clar. Coloana ta vertebrală dictează cum întalnesti lumea. O coloană vertebrală sănătoasă îti aliniază corpurile subtile, adâncește respirația, și te ajută să te simti capabil de a face fată la orice provocare îti aruncă viața.
Frumusețea coloanei vertebrale este dată de faptul că aceasta combină puterea cu flexibilitatea și fermitatea cu curgerea. Pe măsură ce contempli vocația, continuă sa-ti aduci conștienta înapoi în coloana vertebrală. Simte curenții prosperitatii care curg prin sistemul nervos central, îti hrănesc creierul, îti înmoaie inima, și te aliniază cu destinul tău mai înalt.”
Richard Rudd – Calea de Aur

Experiență facilitata de Alexandra Dumitrica si Sarani Anisoara Cismasu, absolvente ale Scolii de Vindecatori Spirituali condusa de Anne Hubner:
http://www.heilerschule.org/

Sambata 01 Octombrie 2016 intre orele 10:00 – 18:00

Conferinta de prezentare a terapiei dureaza pana la ora 11.00, participarea este gratuita.

Va rugam sa anuntati participarea la conferinta printr-un email scris la aliniamentdivin@gmail.com.
Cei care doresc sesiuni de aliniament, sunt rugati sa programeze sesiunea de asemenea prin email.

O sesiune de Aliniament Divin costa 130 Euro pentru adulti.
Pentru copiii intre 10 – 16 ani costul este 65 Euro, pentru copiii pana in 10 ani costul este 130 Lei.

Puteti viziona despre aliniament aici:
https://youtu.be/1fCcFomyvFU