26
iul.

Cheile Genelor și Constelațiile Roata Vieții, 5 august 2017

Cheile Genelor constau din 64 de arhetipuri genetice de bază, care pot fluctua în funcție de frecvența conștiinței noastre. Cheile Genelor în sine sunt harta ta. Apoi, prin timpul, data și locul nașterii, putem vedea imprimarea specifica Cheilor Genelor care se referă în mod specific la viața ta. Asta este busola ta – te orienteaza în continuumul spațiu-timp – codifică destinul tău. Apoi în cele din urmă avem o serie de gene care sunt chei deblocate într-o secvență mare numita Calea de Aur. Aceasta este călătoria ta. Este un curs interior, un fel de curs în miracole, pentru că este o aventură în natura propriei constiinte.

Pentru ca unii dintre voi m-ati rugat sa organizez o zi de lucru cu constelatiile, astfel incat mai multe persoane sa aiba sansa de a-si lucra propria constelatie, va invit in această zi sa explorăm impreună incă odată misterele propriei existente si sa aducem in constiinta aspecte necunoscute despre noi insine.

In constelatiile pe care le fac, pun in scena evolutia constiintei umane, intr-un individ, din momentul nasterii si pana in momentul prezent. Atat din punct de vedere al integrarii aspectelor trecutului (nou-nascut, copil, adolescent, adult…) cat si din punct de vedere al integrarii liniilor descrise in Cheile Genelor, de la 1 la 6.

Aduc o abordare noua in lucrul cu liniile si intelegerea lor in profilul personal.

Chiar daca nu treci printr-un proces de punere in scena a constelatiei personale, simpla prezenta si asistenta in timpul proceselor celorlalti iti aduce atat informatii cat si intelegeri noi care pot duce la schimbari de atitudine si viata.

In principiu, voi putea face maxim 7 constelatii personale, astfel locurile se ocupa in ordinea inscrierii..

Contributia pentru participare pentru cineva care doreste constelatie personala, este 170 Lei.
Contributia participantilor fara constelatie personala este 80 Lei.

Daca va simtiti chemati si nu va permiteti financiar aceasta contributie, scrieti-mi, si gasim solutii.

Pentru inscriere scrieti un mesaj la steauasufletului@gmail.com.

Orice persoana interesata in cunoasterea de sine este binevenita.

Va rog sa aduceti profilele hologenetice cu voi intrucat reprezinta un sprijin important in timpul constelatiilor.

Va astept cu dragoste si bucurie,
Anisoara