02
iul.

‘Când femeile Înfloresc!’, 8 iulie 2017

Ce se poate întâmpla când femeile Înfloresc?

Cum sunt ele? Vrei să simți? Vrei să trăiești înflorirea pe propria piele?

Femeie frumoasă, îți propun o zi de călătorie interioară, prin conectare cu corpul și energia creatoare, energia sexuală. Din ce în ce mai mult, ea se trezește in pantecul și în fiecare celulă a noastră.

Fiecare tânjim după un spațiu sigur, plin de acceptare, blândețe si încredere, unde să ne permitem o explorare profundă, unde să ne trăim propria senzualitate, izvorâtă din intimitate și vulnerabilitate, unde să îndrăznim să ne trăim energia sexuală autentică.
Acest curaj de a ne deschide ne oferă entuziasm pe calea descoperirii și asumării Femeii din interior, cea care își trăiește armonios energia sexuală.

Vă invit la o călătorie delicioasă care te aduce în centrul puterii, blândeții și farmecului proprii ție. Prin conectarea la noi înșine, la Femeia Interioară, primim Încredere, în noi și Viață, din care începem să Înflorim în toate aspectele vieții noastre.

Cultivând magnetismul interior vom fi conectate din plin la flowul vieții, fluxul liber al energiei și vom atrage oameni, situații și proiecte noi care ne vor spori Împlinirea și Radianta.

Vă invit cu drag să aprofundăm conexiunea cu noi înșine și să plonjăm conștient în energia noastră senzuală, prin plăcere și bucurie, într-un spațiu primitor și luminos.

Permite ca autenticitatea să te ghideze către sursa ta de putere feminină!
Îndrăznește sa fii Tu!
Ești Unică! Esti Frumoasă! Ești Magică!

Doresc ca prin această întâlnire să vă susțin în extinderea libertății voastre erotice naturale, ca un portal de aliniere cu divinul. Vă voi însoți în reamintirea frumuseții, puterii, purității erotismului vostru.

Sunt aici pentru a servi dragostea și pentru a ne deschide împreună spre împlinirea si deliciile corpului nostru. Vom aduce în corpul nostru toată Bucuria si toata Plăcerea prin care vom Înflori in propria noastra esență. Iar apoi vom învăța împreună cum putem să creem din această energie.

În programul nostru vom avea și un invitat special, pe Alexandra Macsim, care ne va introduce în lumea Hatha Yoga cu câteva posturi simple, pe care să le luăm cu noi acasă și să le introducem în ritualurile noastre zilnice.

O femeie Înflorită răspândește Viață, Iubire, Strălucire, Bucurie, Iubire!

Te invit să contemplezi la ce am scris aici și dacă în tine, în inima sau pantecul tău ai simțit tresărirea, chemarea, te aștept cu drag și deschidere să te onorezi pe Tine!

Vă întâmpin cu zâmbete strălucitoare, entuziasm și inima deschisă să pornim în aceasta călătorie împreună.

Sacred She Is~ Rise in Your Feminine Power ~Love your Womb

Zeita din mine saluta Zeita din tine,
Cu iubire, Alexandra

Locatia: Ella’s Center for Excellence

Investitie: 333 ron ~ include fructe proaspete, apa, ceai

Program: 9.30 – 19.00 ~ cu pauza de masa o ora.

Aduceti cu voi o rochie confortabila, un izopren si 2 esarfe mari.

Promitem sa creeam un spatiu sacru in care Iubirea, libertatea si transformarea sa aiba loc, iar fiecare dintre voi, prin participarea la acest workshop, isi asuma responsabilitatea pentru propriul proces si trairi emotionale.

Din respect pentru toate femeile care vor fii prezente te rugam sa vii cu 15 minute inainte, pentru a putea incepe la ora stabilita din program.

Va rugam sa va confirmati locul vostru la adresa sacredsheis@gmail.com sau la numarul de telefon 0722584700. Ocuparea locurilor are loc in ordinea inscrierii prin email ( numarul maxim de participante este 12).

Facilitator: Alexandra Dumitrica
Alexandra – Light Language channeler and healer (https://www.facebook.com/Alexandra-Krypaya-464187920439024/)
Terapeut Aliniament Divin al coloanei Vertebrale
https://www.facebook.com/Aliniament-Divin-Alexandra-Dumitrica-1697543587172955/)
Terapeut vindecare cuantica si coach in feminitate
Profesor acreditat New Paradigm Multi-Dimensional Transformation pentru Basic Master, Basic Master Teacher

Invitat special: Alexandra Macsim
Sunt o fire zambareata, curioasa si atenta la detalii. Iubesc sportul si am o relatie stransa si armonioasa cu corpul meu. Sunt terapeut corporal – fac masaj terapeutic din 2010 si predau yoga din 2014. Cred ca noi oamenii avem mare nevoie sa ne conectam cu propriul corp, sa il cunoastem mai bine astfel incat sa il putem intelege mai bine – pe scurt, sa fim constienti de corpul nostru. Drumul ales de mine este prin Yoga: asane, respiratie, meditatie.