20
mai

Workshop de transformare interioară, 28 mai 2016

13244686_1095423197184293_35997515891269355_n (1)
Tu poti crede ca esti in dezacord cu viata si cu eternul Acum; dar nu poti fi, intrucat tu esti viata si existi Acum – altfel nu ai fi aici. Astfel, acest Tao infinit e ceva de care nici nu poti sa fugi, nici nu il poti prinde; nu e ceva de care te poti apropia sau departa; el este si tu esti el. Asadar, devino ceea ce esti. (Alan Watts)

A fi in acord cu Viata inseamna sa o lasi sa curga, sa eliberezi rezistentele mintii si sa accepti, sa recunosti ca Prezenta infinita este tot ce exista, si aceasta cuprinde trecut, prezent si viitor –timp liniar.

Universul se extinde prin dorintele noastre iar noi ne putem trai viata fara sa o mai luam atat de mult in serios, conectati constient cu spatiul nostru interior, cu bucuria si linistea interioara.

A lasa lucrurile sa curga, a fi in flow nu inseamna ca nu ne mai punem obiective, ci ca gasim acel echilibru adus de mixul dintre A fi, A face si A avea. Pentru ca aceste 3 dimensiuni sa aiba putere de manifestare este nevoie sa fie activa a 4-a dimensiune care este adusa de Constiinta de Sine, de starea de Prezenta.

Aspiratiile noastre nu sunt doar potentiale, le avem ca sa le manifestam in realitatea actuala.
Rezultatele se “intampla de la Sine” atunci cand ne aducem Inteligenta Spiritului, energia acestei dimensiuni native si actionam aliniati cu Cine suntem Aici si Acum. Va invit sa facem acest lucru impreuna in contextul acestui workshop de o zi.

Din Agenda pe scurt:
• Exercitiu de transformare de la „Cine Sunt” la „Cine vreau sa devin”
• Activarea Puterii interioare
• Conectarea cu Sinele –starea de Prezenta
• Ce se intampla cu Obiectivele cand traim “Aici si Acum”?

Tehnicile de lucru le aleg si le folosesc intuitiv pentru energia grupului care se formeaza.

In fiecare moment din Viata avem nevoie de starea de Spirit potrivita fiecarei actiuni. Fiecare stare interioara este compusa din resurse interioare (procese inconstiente) emotii care ne motiveaza si ganduri care ne inspira. Atunci cand starea de Spirit este activata prin intentie nu mai suntem focalizati pe rezultat ci ne bucuram din plin de drepturile si libertatile personale.

Beneficii principale:
Cand faci o schimbare profunda in interiorul tau, vezi dintr-o perspectiva noua realitatea mediului tau, si apar noi oportunitati. Castigi mai multa autenticitate, calm si liniste, putere interioara, inveti sa iti gestionezi provocarile care apar zilnic din spatiul Inteligentei Spirituale.

Facilitator: Camelia Stefan – Life Coach NLP profesionist si Trainer acreditat de Inteligenta Spirituala.

Ma descriu ca fiind un om care traieste simplu si in bucurie. Procesul meu de transformare a inceput constient acum 10 ani si continua. Abilitatile personale de a lucra cu oamenii mi le-am descoperit si dezvoltat in peste 500 de ore de formare alaturi de profesionisti in domeniu din tara si strainatate.
Profilul complet il gasesti pe www.cameliastefan.ro

Fiind un workshop de transformare sunt 15 locuri disponibile.
Costul acestui workshop este de 440 Lei, insa fiind la prima editie -28 mai- ai sansa sa beneficiezi de costul promotional este de 140 Lei.

Asigurarea locului la workshop se face prin confirmarea platii (140 Lei) prin transfer bancar in contul:
RO89RZBR0000060016745065 Raiffeisen Bank – Camelia Daniela Stefan Pfa

Ultima zi de confirmare a locului este 25 Mai.

Pentru Informatii suplimentare si alte detalii( daca ai nevoie) ma poti contacta la telefon 0756499975 sau pe email coaching@cameliastefan.ro