09
mart.

New Paradigm Multidimensional Transformation Basic Master, 26-27 martie 2016

12798977_10208926207974121_8997954960477073678_n
Esenta de bază New Paradigm este Iubire – Iubire si Libertate. Iubire pentru tine însuti si o cunoastere înnăscută a conexiunii cu Mama / Tatal Dumnezeu si întreaga Creatie. Libertate din tot ceea ce stă în calea acelei cunoasteri. Libertatea de a sti cine esti si de a păsi în propria putere, de a păsi în propria Măiestrie.

Originile sistemului se regăsesc mult în urmă, în preistorie. Atunci cand Germain a fost întrupat în Atlantida, către sfarsitul civilizatiei, el a adus sistemul de vindecare direct din dimensiunile înalte, pentru a ajuta în evolutia fiintelor scăzut vibrationale care erau folosite drept sclavi în acea societate. El si-a dorit sa facă această sclavie inacceptabilă si să elibereze acele fiinte din robia propriei lor ignorante. Sistemul este mult extins în zilele noastre, deoarece noi suntem pregatiti acum pentru energii mult mai înalte, însă scopul acestuia este similar – să ne eliberăm de robia propriei noastre ignorante, să ne aducem în Iubirea si Libertatea propriei maiestrii.

Ce este Shamballa? Nimic mai putin decat Constiinta colectivă a Maestrilor Ascensionati si Galactici. Această vibratie ne este accesibilă acum, pe masură ce deschidem matricile cristaline energetice din propriile câmpuri de energie, pentru a o primi. Această « Frecventă de Diamant a Shamballei » este o frecventă înalt rafinată si puternic transformatoare; de asemenea, o puternică energie de vindecare.
Activarile în această frecventă ne permit accesul la noile coduri care au fost descarcate prin Centrii Galactici pentru stabilizarea si armonizarea umanitatii si pentru ca armonicile Pamantului sa devină O Armonica Unificată. Primirea noilor coduri si operarea în Frecventa Diamantului va însemna, în cele din urmă, constientizare multi-dimensională, dezvoltarea clarviziunii, a clarauzului si a clarsimtirii.

„ACUM este timpul sa eliberăm toate programele care nu ne mai sunt necesare din trecut si să ne pregătim să primim noile energii care vin.
Suntem pe cale să co – creăm aici, pe Pamant, lucruri care ne depăsesc imaginatia. Esti invitat să fii prezent în fiecare moment si să te bucuri de dansul către sfârsitul timpului.” – Hari Baba Melchizedek si Maestrul Germain

Din continutul cursului:

Filozofia New Paradigm
Meditatia Mahatma
Teoria Bolii si a Corpului Emotional
Teoria Canalizării Energiei
Cum să facilitezi sesiunile energetice
Împământarea de după lucrul cu energia
Cum să faci autotratamentul
Cum să îi tratezi pe altii
Exercitii de echilibrare a creierului
Activarea Antahkarana
Activarea Corpului de Lumină
Meditatia de Înlaturare a Implanturilor si a Entitatilor
Activarile Shamballa
Ancorarea Diamantului în Inima ta
Ce înseamna Maiestria de Sine pentru Tine, ca Individ

Facilitator: Sarani Anisoara Cismasu – Profesor acreditat de School of Esoteric Sciences

http://www.new-paradigm-mdt.org/index.php/en/teachers-healers-practitioners-en
http://www.aliniamentdivin.com/facilitator/

Diplomele si manualele sunt primite ulterior întrucat sunt emise de Asociatia New Paradigm cu sediul în Olanda, costul lor fiind de 35 Euro.

Seminar de doua zile, 16 ore
26-27 Martie 2016 intre orele 10:00 – 18.00

Contributia pentru participarea la seminar (include manualul si certificatul) este de 390 Lei.

Cursul de nivel urmator: New Paradigm MDT Master Teacher (3 zile) va fi organizat în cursul lunii Aprilie, la o dată pe care o vom agrea împreună.

Pentru înscrieri scrieti la un email la steauasufletului@gmail.com sau sunati la 0724 303001.