14
feb.

Energia și Puterea Iubirii – Joe Dispenza I Grațiela Baiaș

Graţiela: Ce poți spune despre potenţialul unei energii mai mari atunci când este vorba de un grup de oameni care fac acest tip de meditaţie, spre deosebire de atunci când facem meditaţia singuri, la noi acasă?

Joe: Ei bine, avem întotdeuna o comunitate de 500, 700 sau 1000 de oameni într-o încăpere, nu este vorba doar de energia pe care o aduc, este vorba de tipul de energie pe care o aduc. Aşadar, când combini o intenţie clară, aceasta fiind o funcţie a creierului, cu o emoţie elevată, care este o funcţie a inimii, tinde să se creeze o semnătură electromagnetică mai amplă care înconjoară corpurile oamenilor. Acum, tipul de energie care se creează este foarte ritmică, este foarte coerentă, este foarte ordonată, este sincronizată şi este ca şi cum ai arunca pietricele în apă, devine foarte ritmic. Și acea energie poartă o intenţie, un gând. Deci, dacă eu stau lângă tine, sau dacă sunt 1000 de oameni sau 500 sau 700 de oameni în cameră şi toate aceste energii devin coerente, în momentul în care aceste două câmpuri energetice interacţionează, ele interferează. Când se întâlnesc, ele vor crea o amplitudine mai mare, o undă mai mare, iar acea undă mai mare reprezintă o energie superioară. Măsurăm acest lucru, iar şi iar, în workshop-urile noastre avansate şi am făcut istorie ştiinţifică, pentru că energia de la sfârşitul evenimentului era mult mai înaltă decât energia de la început. Şi ce înseamnă acest lucru? Înseamnă că există energie disponibilă pentru ca oamenii să se vindece, că există energie disponibilă pentru ca oamenii să îşi creeze o nouă viaţă, că există energie disponibilă pentru ca ei să aibă o experienţă mistică şi aşa mai departe. Aşadar, există putere în „comunitate”! Dar trebuie să fie acea combinaţie de intenţie clară şi emoţie elevată, pentru că de cele mai multe ori, când trăim în stres, de fapt, tragem din acel câmp, deci energia scade. Deci, cum înveţi oamenii care iau din acest câmp, să ofere ceva câmpului? Şi ştim că, atunci când aduni o comunitate de oameni la un loc şi toţi poartă aparate care măsoară ritmul inimii, care este o funcţie a sistemului nervos vegetativ, dacă 50 de oameni stau în rândul din faţă purtând aparate care măsoară ritmul inimii, şi toţi ceilalţi oameni din cameră creează o intenţie clară combinată cu o emoţie elevată, știm că tuturor acestor oameni care poartă aparate care măsoară ritmul inimii, li se îmbogăţește viața, știm că, pentru 90% din ei, inimile intră în coerenţă exact în acelaşi timp. Cu alte cuvinte, ei sunt influenţaţi de acel câmp energetic. Şi suntem conectaţi prin acel câmp. Iar emoţia care ne uneşte este iubirea, este liantul care ne ajută să formăm o comunitate.

Graţiela: Deci, fără iubire nu este posibil… sau fără o emoţie elevată, precum recunoştinţa sau aprecierea, fără acestea, nu este posibil să manifeşti, nu-i aşa?

Joe: Aceasta este deja o conversaţie foarte interesantă. Este posibil!

Graţiela: Este?!

Joe: Este! Doar că îţi va lua mai mult timp să manifeşti.

Graţiela: Aceasta nu este o veste bună…

Joe: Îţi va lua mai mult timp! Deci, cu cât este mai elevată emoţia, cu atât mai mare este frecvenţa. Cu cât este mai mare frecvenţa, cu atât este mai scurt timpul în care se manifestă în viaţa persoanei. Cu cât ei trăiesc în competiţie şi încrâncenare şi suferinţă şi vină, este o energie de o vibraţie mai lentă. Aşadar, ea tot produce un câmp, dar câmpul energetic este mai lent, ceea ce înseamnă că le va lua mai mult timp din viaţă pentru a manifesta – poate să dureze 20 de ani, poate să dureze 50 de ani. O emoţie elevată însă, tinde să colapseze timpul!

Vă invităm să urmăriți tot interviul AICI.