Manuel Christian Maurer

    Manuel_300_nouManuel Christian Maurer facilitează şedințe individuale și workshop-uri de Dezvoltare Personală – Spirituală, Integrarea Umbrei Sinelui, Constelaţii familiale și sistemice, face Channeling Conştient şi Citirea Sufletului (soulreading), în limbile germană și română.
    Efectele lucrului cu sine sunt: extinderea conştiinţei și o mai mare conştienţă, extinderea corpului emoțional, evitarea somatizării blocajelor energetice şi claritate în Viață.
    Consideră că evoluţia noastră nu se va termina niciodată. Din cauza asta autodescoperirea nu s-a terminat nici pentru el, chiar dacă și-a asumat rolul de “învăţător”. Aşa că este în continuare angajat personal într-un proces de transformare de Sine, participând la cursurile și seminariile transformative oferite de Vywamus Zentrum Berlin și Fundația Vywamus.
    Absolvent de studii universitare de actorie și canto în Viena, s-a “recalificat” în Germania ca psihoterapeut, având competenţe diverse printre care hipnoză clasică şi constelaţii sistemice. Pe terapii complementare este acreditat să practice Medicina Biomagnetică a Dr. Isaac Goiz Duran.
    Are o experiență practică de mai bine de 10 ani (din 2004). În România a venit cu primul workshop în 2007, iar de atunci este prezent și disponibil pentru cei care îi solicită serviciile şi susţinerea.