Carleta Tiba

   

  Dr. Carleta Tiba
  Facilitator Certificat Access Consciousness®.

  Leader în Conștiință. Creator de posibilități noi. Catalizator pentru transformare energetică. Trainer. Consultant/Facilitator în relații, sănătate, business, carieră, awareness, parenting.
  Dr. Carleta Tiba a absolvit facultatea de medicină, a explorat lumea afacerilor, a corporațiilor internaționale.
  A explorat modalități de vindecare numeroase, căi spirituale, meditații. A întâlnit învățători spirituali din toate colțurile lumii. A știut întotdeauna că viața este mai mult decât pare să fie. Toate aceste explorări au condus-o pas cu pas spre descoperirea spațiului de a fi și bucuria de a trăi și la dorința de a contribui în crearea unei lumi noi, total diferite de ce este acum…o lume a posibilităților infinite.. și mult dincolo de orice poate fi definit de către minte.

  Tot ceea ce face Carleta este despre a fi mai conștient de tine și de lume și este pentru a te împuternici să creezi tot ceea ce dorești să creezi, pentru tine și pentru lume.

  Carleta a descoperit Access Consciousness® acum 6 ani în San Francisco, unde locuia în acea perioadă. A urmat în California toate clasele care există în Access Consciousness de nenumarate ori, inclusiv cele mai avansate clase precum 7 days events în Costa Rica, clasa de Beyonds în Australia și clasele avansate de Body Work din Italia, SUA și Danemarca. Fiecare clasa în parte a adus o nouă deschidere și o nouă perspectivă despre ce e posibil să fii. Access Consciousness a oferit confirmarea a ceea ce a știut mereu și i-a dat instrumente practice cu care să producă schimbari dinamice în viața ei și în viața celorlați. Carleta continuă să participe la cele mai multe dintre clasele avansate și specializate de Access Consciousness și să expansioneze mereu ce este posibil să fie, să aleagă, să facă și să creeze.
  Începând cu anul 2013, Carleta a început să facă disponibile tehnicile și instrumentele Access Consciousness și în România, fiind primul facilitator certificat care a organizat clase de bars, fundație, nivel 1, Training Access Facelift, Training Procese de corp Access în România. Una dintre abilitățile pe care le are Carleta este aceea de a crea un spațiu care permite conștientizare, schimbări și transformari dinamice, eliberarea limitărilor, accesarea posibilităților infinite, alegeri diferite. În acest spațiu al conștiinței, alegerile devin clare și dipsonibile iar participanții pot vedea cum se limitează și ce alte alegeri sunt disponibile. Buna dispoziție, ușurința și umorul sunt mereu prezente în cursul claselor. Schimbările care se produc în viețile participanților, după clase, sunt observate foarte rapid.
  Ca și facilitator, Carleta nu are răspunsuri, dar le facilitează clienților și participanților la workshopuri să aibă propria cunoaștere. Ea împuternicește fiecare persoana pe care o întâlnește să recunoască măreția și darul pe care îl reprezintă în lume. Carleta știe că atunci când fiecare ființă va recunoaște măreția care este și va trăi din această recunoaștere, lumea se va schimba.

  Carleta Tiba este Facilitator Certificat Access Consciousness®, Facilitator Bars®, Facilitator de Procese de corp Access, Facilitator Quick Pulse (metoda energetică care face parte din Disciplinele Cuantice, dezvoltate de Jo Dunning, tehnică diferită de Access Consciousness).