Camelia Ștefan

Ellas Center > Camelia Ștefan
    • Cameliacami_png_300 este Coach Nlp certificat ICI,   are o experiență de peste 15 ani în Management turistic, ticketing și operațional  în cele mai mari agenții din România.  Și-a început propriul proces de transformare cu 10 ani în urma, și are peste 350 de ore de formare în dezvoltare personală. Prin sesiunile de coaching ajută persoane și grupuri să își transforme provocările în oportunități, să își recapete puterea personală pentru a se canaliza în direcția dorită. Abordarea pe care o folosește în sesiuni este o combinație unică de instrumente puternice de transformare: Nlp, Terapia Resurselor, Terapia Subliminala, regresie, meditație.Este pasionată de inteligența spirituală, de potențialul uman, iar subiectul Conștiinței este “copilul” pe care îl crește de mulți ani având o natură intuitivă, orientată spre abstract și sisteme.

      Sesiunile ei au la bază abordarea integrativă – totul a  pornit logic și firesc fascinată fiind de procesul de individuare Jungian , proces pe care l-a aprofundat studiind filozofia lui Ken Wielber și alți consacrați în domeniu.

      Este Director Regional Alpha Groups International, iar prin întâlnirile lunare și programul GOLD Coaching  ajută liderii IMM –urilor să își depășească provocările pe care le întâmpină în organizații și să își dubleze cifra de afaceri în urmatorii 2-3 ani.