01
apr.

Corpul tău s-a săturat să nu-l asculți I Dr. Dain Heer

 

Ca să-ți atragă atenția, corpul tău recurge în ultimă instanță la a crea durere. E metoda pe care știe că o vei lua în seamă după ce a încercat mai multe intensități: să-ți șoptească, să te atingă ca o pană, să te mângâie pe față…

În cele din urmă, spune: „Hei, nu te-am putut face să mă asculți în niciun alt mod! N-ai ascultat plăcerea pentru că ai crezut că asta nu mai există. N-ai ascultat toate celelalte senzații foarte faine pe care ți le-am dat pentru a-ți arăta că se întâmplă altceva. Așa că acum e durere. Încearcă să eviți asta! Ființă năroadă (și se presupune că ești foarte conștientă… ) și nesăbuită!”

Vezi, corpul tău e un organism senzorial senzațional, cu sens, conceput să-ți furnizeze mereu informații! Când ele nu se fac auzite, începe să țipe, iar noi interpretăm asta ca durere. Așa vorbește corpul tău. Corpul tău s-a săturat să nu-l asculți. A încercat să-ți dea informații din prima zi și mereu ai interpretat-o în felul „O, Doamne, mă simt așa… Asta doare!”

Ce să întrebi?

„Hei, corpule, ce încerci să-mi comunici aici și nu pricep? Te rog, spune-mi într-un mod în care să pot pricepe, căci nu sunt prea isteț!”

Orice sentiment este o conștientizare pe care nu ești dispus să o ai.

„Nu, e un sentiment ! Jur! E intens!”

Bineînțeles că e. Corect. Cu siguranță că e real. Și dacă ar fi o intensitate a conștientizării? Dacă e intens pentru că e o conștientizare de care ești conștient în mod intens? E asta o posibilitate?

Încearcă! Verifică, e ușor pentru tine?

 

Fii Tu schimbă Lumea, Editura For You – link carte