24
apr.

Cere și ți se va da!

 

Atunci când trăiești doar pentru iubirea și bucuria sinelui – întotdeauna întrebându-te ce te face fericit și apoi, făcând ceea ce îți spune simțirea ta, orice ar fi acel lucru – acele momente de extaz și exaltare sunt înregistrate în sufletul ființei tale, care va crea și mai multe momente de fericire și bucurie în momentele ce vor urma. Cu cât petreci mai multe momente fiind fericit și bucuros, și iubindu-te pe tine însuți, și îngăduindu-ți să fii, cu atât ești mai aproape de a fi forța lui Dumnezeu în întregimea vieții. Dacă îți vei trăi viața într-o asemenea manieră – în care orice urmezi în viață, urmezi ca să te facă fericit – îți vei trăi viața către cel mai măreț destin. Vei realiza lucruri miraculoase. Vei fi un exemplu remarcabil de iubire de sine și de Dumnezeu. Vei experimenta și vei înțelege frumusețea splendidă și enigma minunată care ești.

Tatăl împinge bucuria către voi. El este întotdeauna acolo, așteptându-vă să vă deschideți și să o primiți. Asta se vrea a spune prin ‘Cere și ți se va da’! Este foarte simplu să ai parte de bucurie tot timpul. Trebuie doar să știi că o meriți.

Eu vă spun: orice este permis să apară în gând, este. Și orice vă permiteți să gândiți, veți experimenta, deoarece câmpul vostru electromagnetic va atrage acel lucru către voi.

Știți voi, atrocitatea de a avea o minte închisă este că vă împiedică să cunoașteți bucuria. Vă ține înrobiți în iluziile omului. Atâta timp cât aveți o minte încuiată și trăiți și gândiți conform normei sociale, nu vă veți aventura niciodată în necunoscut, nici nu veți contempla posibilitatea unei realități mai mărețe, de teamă că asta va însemna schimbare. Atâta timp cât acceptați numai acele gănduri limitate care au fost cultivate în voi, nu veți activa niciodată porțiuni mai mari ale creierului pentru a primi și a experimenta orice gând, altul decât cele cu care v-ați confruntat în fiecare zi a existenței voastre. De fiecare dată când acceptați un gând care este mai măreț decât cel pe care l-ați acceptat ca standard, acel gând activează încă o altă parte a creierului într-o utilizare intenționată… pentru a gândi mai mult, pentru a primi mai mult, pentru a cunoște mai mult.

Ramtha, Cartea Albă