04
mai

Cheile Genelor și Constelațiile Roata Vieții, 8 mai 2017

„Premisa centrală a Cheilor Genelor este că avem în noi ascuns un mare scop. Este codat in ADN-ul nostru, în substructura corpurilor noastre fizice. Vorbesc despre un scop superior – nu doar de scopul vieții noastre ca vocație. Este posibil să fi fost născut pentru a fi un medic sau o mama sau un alpinist, dar ce este dedesubt de asta? Care este calitatea pe care o aduci in ceea ce faci? Fiecare ființă umană este un mister. Suntem un cod secret. Noi suntem literalmente alcătuiti din coduri. Și intregul cod ascunde un mesaj. Nu este o metaforă. Este literal. Fiecare dintre noi conține un mesaj secret – o esență. Cheile Genelor incearca sa deblocheze codul și sa-ti elibereze mesajul, esenta ta speciala, în lume.

Și când ai atins esenta care este în tine, atunci când ai deblocat codul, nu mai esti niciodată același din nou. Ceea ce faci în viață dintr-o dată pare mai puțin important decât modul în care o faci. Odată ce esența este trezita, Scopul mai mare al vieții noastre strălucește prin noi, și dintr-o dată totul pare atât de simplu.
Marile întrebări interioare din noi nu mai sunt la fel de importante, și pentru prima dată probabil într-o lungă perioadă de timp, ne relaxam deplin în a fi aici, doar fiind cine suntem. Aceasta este călătoria în care Cheile Genelor vă invită – după cum veți vedea, este o călătorie de auto iluminare.

Deci, pentru a rezuma, Cheile Genelor constau din 64 de arhetipuri genetice de bază, care pot fluctua în funcție de frecvența conștiinței noastre. Cheile Genelor în sine sunt harta ta. Apoi, prin timpul, data și locul nașterii, putem vedea imprimarea specifica Cheilor Genelor care referă în mod specific la viața ta. Asta este busola ta – te orienteaza în continuumul spațiu-timp – codifică destinul tău. Apoi în cele din urmă avem o serie de gene care sunt chei deblocate într-o secvență mare numita Calea de Aur. Aceasta este călătoria ta. Este un curs interior, un fel de curs în miracole, pentru că este o aventură în natura propriei constiinte.

Va invit in această seară sa explorăm impreună incă odată misterele propriei existente si sa aducem in constiinta aspecte necunoscute despre noi insine.

Experienta facilitata prin exercitii de punere in scena si constelatii.

Contributia pentru participare este 55 Lei.

Intrucat spatiul permite un numar de 22 participanti, locurile se ocupa in ordinea inscrierii.
Pentru inscriere scrieti un mesaj scris la steauasufletului@gmail.com.

Orice persoana interesata in cunoasterea de sine este binevenita.

Va rog sa aduceti profilele hologenetice cu voi intrucat pot reprezenta un sprijin important in timpul constelatiilor.

Va astept cu dragoste si bucurie,
Anisoara