28
apr.

Tehnica de privire a soarelui, investigată și confirmată de NASA!

 

Dacă ești cu adevărat interesat să dobândești abilități supraomenești atestate de organizații credibile și de renume precum NASA, tehnica de privire a soarelui reprezintă un excelent punct de plecare și un mod relativ simplu de a aborda drumul inițiatic către iluminare!

Tehnica de privire a soarelui mai poartă și denumirea de fenomenul HRM, acronimul fiind dat de inițialele numelui Hira Ratan Manek, omul care s-a supus singur testelor NASA pentru confirmarea faptului că posedă într-adevăr abilitatea supraomenească de a nu necesita hrana pentru a supraviețui. Cercetările științifice finanțate de NASA au presupus ținerea lui Hira sub observație permanentă, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, timp de 100 de zile. La încheierea experimentului, NASA a confirmat că bărbatul este într-adevăr capabil să supraviețuiască preluându-și energia vitală în mare parte de la soare, în tot acest interval de timp neavând nevoie decât de puțin lapte bătut sau de apă.
Iată ce afirma cândva Nikola Tesla:
„Nu văd de ce o ființă vie nu ar fi capabilă să își obțină toată energia necesară pentru îndeplinirea funcțiilor ei biologice din mediul înconjurător, în loc să se mai bazeze pe consumul de hrană și pe procesul complicat de extragere și transformare a combinațiilor chimice din alimente pentru a-și dobândi energia vitală.”
CE ESTE PRIVITUL SOARELUI?
Privitul soarelui (supranumit și „înghițirea soarelui”) reprezintă o practică strictă de captare treptată a luminii solare cu organele de văz în momentele zilei în care emisiile de radiații ultraviolete sunt cel mai scăzute – la răsărit și la apus. Avizații susțin că această practică presupune câteva reguli fundamentale. În primul rând, trebuie desfășurată în prima oră de după momentul apusului sau de dinainte de răsărit pentru a nu suprasolicita ochii.
În al doilea rând, tehnica trebuie desfășurată în tălpile goale, pentru ca picioarele să se afle în contact direct cu solul, fie că este vorba de nisip, nămol sau praf. Cea de-a treia și ultima regulă presupune creșterea treptată a timpului petrecut privind soarele, pornind de la 10 secunde în prima zi și adăugând zilnic câte 10 secunde. Sursele susțin că practicarea privitului soarelui nu implică niciun fel de riscuri atât timp cât se respectă aceste trei reguli.
CONCLUZII
Reține că trebuie să începi prin a practica această tehnică doar timp de 10 secunde în prima zi, și apoi să adaugi zilnic câte 10 secunde. După 90 de zile de privire a soarelui, prag la care ședințele zilnice vor ajunge să dureze 44 de minute, poți întrerupe această tehnică pentru a trece la etapa de mers desculț câte 45 de minute pe zi timp de 6 zile. Iar odata ajuns în acest punct, cu siguranță că întreprinderea zilnica a câte unei plimbări de o oră timp de un an neîntrerupt nu ar trebui să mai reprezinte o provocare.
Mai mult despre această tehnică și implicațiile practicării ei în vindecarea corpului, citiți aici .