Alina Mărgineanu

  ALINA01_dr_smallAlina Mărgineanu este coach cu formare Noble Manhattan Coaching Ltd. (UK), NLP Master Practitioner cu certificare ARONLP şi EANLP, trainer certificat ANC, membră a Asociaţiei Române pentru Coaching (ARC) din anul 2012.
  Principalele valori de viaţă pe care le exprimă şi le promovează sunt:  responsabilitatea,  respectul, loialitatea,  compasiunea, altruismul, spiritul civic, armonia şi echilibrul în viaţă.
  Prin programele de coaching, training şi facilitare pe care le derulează, îşi manifestă pasiunea pentru dezvoltarea potenţialului uman şi contribuie la procesul de transformare personal, umană şi spirituală a celor cu care lucrează, însoţindu-i şi ghidându-i pe drumul lor către împlinire, bucurie şi succes.
  Lucrează cu persoane care vor să se dezvolte şi să acţioneze conştient în sensul realizării succesului personal şi profesional în conformitate cu valorile şi misiunea lor de viaţă. În toate aceste programe, importanţa acordată respectului faţă de relaţia pe care fiecare o are atât cu propria persoană, cât şi în relaţiile cu cei din jur este un element definitoriu.
  Cu o experienţă de business atât din mediul IMM-rilor cât şi în companii multinaţionale, a ocupat de-a lungul anilor poziţii în care a interacţionat permanent cu oamenii, coordonând şi supervizând echipe şi proiecte. Experienţa bogată în diverse domenii de business îi permite adoptarea unei atitudini deschise şi structurate în programele de coaching, training şi facilitare, însoţind clienţii către maximizarea rezultatelor lor, concomitent cu dezvoltarea potenţialuluir lor uman şi crearea armoniei şi echilibrului în domeniile importante de viaţă.
  Crede foarte mult în puterea pe care o generează dinamica relaţiilor interumane în procesul de dezvoltare holisică a fiecăruia, iar această dinamică este cu atât mai amplificată, cu cât alegem să avem alături profesionişti autentici, responsabili şi de încredere care să ne insoţească pe parcursul devenirii noastre.
  “Îndrăzneşte să îţi găseşti BUCURIA şi să trăieşti SUCCESUL!”