02
iun.

Meditația și Productivitatea

Meditația este o practică simplă și eficientă care vă poate ajuta să vă îmbunătățiți productivitatea. Dacă sunteți complet relaxat și lipsit de stres, atunci mintea dumneavoastră va funcționa și mai eficient, decât în momentele în care este supusă stresului. Partea dreaptă a creierului nostru, care este responsabilă pentru generarea ideilor noi, va lucra activ atunci când meditați în mod regulat. În consecință, veți putea produce noi modele și idei pentru afacerea dumneavoastră. Ar putea suna bizar că puteți să vă îmbunătățiți productivitatea doar dacă stați liniștit și singuri, dar este adevărat. Cel mai surprinzător este faptul că acest timp scurt vă va îmbunătăți întreaga zi. Deci, investește în mod regulat ceva timp în meditație, pentru a obține rezultate bune în schimb. Meditația are efecte liniștitoare și relaxante. Haideți să trecem peste câteva dintre avantajele importante ale meditației.

Beneficiile meditației:

  • Meditația vă oferă capacitatea de a vă ”reîncărca” cu energie.
  • Meditația poate îmbunătăți concentrarea și memoria.
  • Veți fi energici pe parcursul unei zile doar meditând o jumătate de oră.
  • Meditația crește circulația sanguină a creierului.
  • Practica regulată a meditației va încetini îmbătrânirea.
  • Cu meditație, aveți o capacitate de planificare mai bună.
  • Meditația este cel mai bun eliberator de stres și nu costă niciun ban
  • Meditația vă va spori creativitatea.

Ideea de bază a meditației este foarte simplă, trebuie doar să vă concentrați asupra respirației.

Mai întâi stați drept pe suprafața plană și concentrați-vă asupra respirației și atât, nimic în afară de respirație. Dacă este prima dată și nu vă puteți concentra pe respirație, nu vă faceți griji. Încercați din nou. Nu este atât de ușor să închideți ochii și să meditați imediat. Sunt necesare practici regulate; Dacă vă pierdeți concentrarea, trebuie să vă aduceți atenția înapoi la inhalare și exhalare până la încheierea meditației. Pe scurt, meditația vizează concentrarea și atenția.

Dacă sunteți începător și aveți probleme cu concentrarea în timpul meditației, vă recomand să mergeți la meditație ghidată. Puteți găsi diferite app-uri ce oferă meditație cu ghidare audio disponibile online. Doar urmați instrucțiunile și concentrați-vă asupra respirației. Cu o practică regulată, veți putea începe să vă concentrați și să vă bucurați de meditația voastră.

Fiți productivi cu Jooble.