23
aug.

Curs Yoga Începători – Sesiuni săptămânale, din 5 septembrie 2016

10624842_10152416260180665_2119658844977432996_n

În cadrul cursului se invaţă metode de control asupra psihicului pentru a putea fi mai productivi, mai sănătoşi şi mai focalizaţi. Este adresat oricărei persoane, fară limită de vârstă, nivelul de predare fiind pe înţelesul tuturor. Toate exerciţiile predate se vor demonstra pe diferite nivele de greutate, astfel încât oricine poate lucra la nivelul la care se află pe moment.

Orice practică, nu numai Yoga, necesită o abordare conştientă! Pentru a putea primi şi integra la nivel personal o practică benefică pentru dezvoltare, mai întâi renunţăm la anumite „conforturi”, de ex: somn, mâncare rapidă, televizor, lenevitul exagerat şi altele . Beneficiile nu se lasa aşteptate mult deoarece toate mişcarile de tip yoga sunt naturale pentru corpul nostru, fiind invaţate relativ uşor.

 

Ce caştigăm prin participarea la acest curs de Yoga ?

 • Descoperi o metodă tradiţionala Indiană veche de peste 5000 de ani cu efecte recunoscute global, care ne ajută  la o mai bună relaxare, conştientizare şi dezvoltare armonioasă a personalităţii.
 • Te ajută să te înţelegi mai bine şi să devii propriul stăpân pe trairile, sentimentele tale,  pe emoţiile, pe mintea, pe corpul fizic şi pe respiraţie.
 • Îţi măreşti nivelul de optimism şi starea generală de bine.
 • Reuşeşti să dormi mai bine şi să fii relaxat indiferent de cât de grea ai o zi.
 • Dobandesti o rezistenţă mai mare la stres, la efort psihic şi fizic.
 • Descoperi o metodă de tratament naturist ce nu are contradicţii sau efecte negative.
 • Îţi ridici nivelul de conştientizare şi înveţi să traiesti zilnic sentimente pozitive precum: acceptare, compasiune, iertare, înţelegere, umilinţă, curaj, voinţă.
 • Înveti sa generezi energie. Surplusul de energie castigată prin practica zilnică te ajută să-ţi îmbunătăţeşti performanţele în tot ce faci deja şi orice vei întreprinde în viitor o vei face cu mai multă pasiune, vei imprima mai mult optimism acţiunilor tale. Toate acestea iţi vor insufla o mai mare încredere în tine şi în forţele proprii.
 • Credinta în Dumnezeul în care deja crezi se va amplifica treptat.
 • Yoga nu implică să-ţi schimbi religia.
 • Yoga nu este o religie, este o metodă prin care dobandeşti cunoaşterea interioară.

Prin yoga ajungi sa deosebeşti lucrurile la care trebuie sa renunti si lucrurile pe care trebuie sa le hranesti si sa le dezvolti pentru a deveni cea mai buna varianta a ta.

Fiecare participant va primi un booklet printat cu toate informaţiile predate la curs astfel încât să le puteţi folosi în practica personală

Instructor: Robert Pleşea, acreditare recunoscuta de F3 Yoga School in London, European fitness association si Fitness Academy Alliance (FAA international).

Maxim 10 persoane, pentru a rezerva un loc va rog sa ne contactati telefonic sau prin email:

Telefon: 0726133022

Email: plesea.robert@mail.com

Ora: 18.30 – 20.00

Donatie sugerata: 120 lei 4 sedinte.